Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon jól néztem ki , legalábbis úgy éreztem , úgy láttam , de mikor a szórakozóhelyen megláttam a többi csinos lányt akkor már nem éreztem magam olyan jól ami külsőmet illeti . Az önbizalmam és önbecsülésem attól függ,hogy van-e férfi aki kitüntet a figyelmével ? Ez szánalmas .

2013. aug. 2. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
én kitüntetlek, ha küldesz képet :P
2013. aug. 2. 15:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Ez a legtöbb nőnél így van vagy, ha nincs itt batárnőd akire támaszkodhatsz.
2013. aug. 2. 15:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Képet kihagytad.Elengedhetetlen a hasznos válaszadáshoz!
 4/19 anonim ***** válasza:
Pedig attól függ, de idővel (sok-sok pozitív visszajelzés hatására) már elég biztos leszel magadban. De ehhez idő kell... nekem 37 éves koromra jött össze...
 5/19 A kérdező kommentje:

Kedves vagy ,de nem tenném .

Hát mondjuk az utcán megnéznek . Valamelyik nap már idegesített is ahogy bámultak , sőt egyvalaki nyíltan ki is mondta ,hogy megb....szna . Ezt egy picit soknak éreztem .

2013. aug. 2. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég szánalmas. Egy dolgot tanulj meg kislány: minden nőnél van jobb nő! :D
2013. aug. 2. 15:18
 7/19 A kérdező kommentje:

Az elsőnek írtam a képküldésre , hogy nem tenném .

Hát igen gondolom idő kell hozzá ,hogy legyen önbizalmam és magabiztos legyek , addig is folytatni próbálom a diétát és az edzéseket ,hogy minél inkább jó legyen a formám .

2013. aug. 2. 15:19
 8/19 anonim ***** válasza:

Hát, pedig én pont fordítva javasolnám... komolyan! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, hidd el, hogy vonzó vagy úgy, ahogy vagy, fedezd fel a belső kisugárzásodat, és hidd el, hogy olyanná formálódsz, amilyenné szeretnél!

Én voltam már 95 kiló is, és úgy is hódítottam... elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, és láss csodát, csak ettől (diéta, mozgás és egyebek nélkül) lefogytam. Pusztán önbizalom hatására...

2013. aug. 2. 15:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os több dolog is közrejátszott abban ,hogy úgy érezzem magam . Amúgy én nem vagyok és nem is leszek bomba nő soha azt én tudom , így születtem , ebből lehet kihozni a maximumot és kész . Ah csak elkapott megint a szingliségi depresszió mert hogy senki nem ér rá a férjétől meg/vagy a gyerekétől ,hogy időt töltsön velem . És akkor ilyen lúzernek érzem magam ,de nekem nem kell csak azért kapcsolat ,hogy legyen ,mert sajnos az úgy nem jó .
2013. aug. 2. 15:24
 10/19 A kérdező kommentje:

8-as te jó vagy példaképnek !

Jó hallani ,hogy van aki el tudja magát fogani akármilyen is a teste ,mert szereti önmagát és nem kilóban méri az értékességét .

Engem sajnos mindíg csúfoltak a súlyom miatt . Mindíg csak azt hallom ,hogy le kell fogyni . Most úgy van hogy pár plussz kilóm van , legfőképp combtájékon . Hát a testtömegindeksz nem tudom mennyire mérvadó ,mert állítólag sok sportoló számít túlsúlyosnak ,pedig csak izmosak . Én is picit izmos vagyok . A hasammal majdem elégedett vagyok . Szerintem már 1.5 kg fogyás után már elégedett is lennék vele , szóval nem kell sok . Hát ami fáj ,hogy a férfiak akikkel voltam azok is mondták ,hogy kövér vagyok . De csak mert a nádszálvékony testalkat a divat attól még én nem vagyok az az alkat és soványabban sem leszek olyan . Nekem van combom , csípőm , fenekem meg közepes melleim . Szóval én soványabb csak picivel szeretnék lenni , a lényeg inkább a test formálása .

2013. aug. 2. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!