Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hízzak még kicsit a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízzak még kicsit a pasim kedvéért (kép)?

Figyelt kérdés

Nyár elején felszedtem pár kilót. Viszont meglepetésemre ez nagyon tetszik a barátomnak, látszólag sokkal jobban kíván. Többször is modnta, hogy azt sem bánná, ha még híznék egy kicsit. Most elutazott pár hétre, és azon gondolkodom, rászánom magam egy kis hízókúra, amíg nincs itthon. Szerintetek jó ötlet?

Most így nézek ki:

[link]

2013. aug. 2. 10:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tényleg sexy alakod van, megnéznélek én is meztelebbűl!
2013. aug. 2. 12:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Köztudott, hogy a túlsúlyos emberek sokkal fogékonyabbak bizonyos betegségekre: cukorbaj, koleszterin baj, izületi problémák (leginkább térd), szívproblémák stb. De ha te nem akarsz egészséges lenni, akkor nyugodtan szedj még fel 10-20-30 kilót is akár, csak hogy imponálj a barátodnak...
2013. aug. 2. 13:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Senki kedvéért nem híznék,Isten őrizzen tőle.:D
2013. aug. 2. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem is az ilyen lányok jönnek be, mint te :) Igenis van olyan, hogy valaki a telt lányon is szívesen elnézne még pár plusz kilót! Például én.

Ha ilyen odaadó vagy, és téged nem zavar, és szívesen megteszed érte, akkor nyugodtan. Jó ötletnek tartom :) Nem fogja meggondolni magát.

Sok sikert a kapcsolatotokhoz!

2013. szept. 5. 00:23
 25/25 anonim ***** válasza:
az egészséged érdekében ne
2013. szept. 5. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!