Melyik az az állat amelyiket egy rajz kedvéért átlehet alakítani kicsit fantasy stílusban olyanra, h egyszerre legyen gyönyörű, tiszteletetparancsoló, ártatlan?
Figyelt kérdés
Pl: farkas, szarvas
olyat is mondhattok ami szerintetek már most a való életben ilyen
2012. aug. 16. 14:28
2/4 anonim válasza:
Fehértigris?Hópárduc?Ködfoltos párduc?
4/4 anonim válasza:
valószínűleg az összes emlős állat és a nagyobb fajta madarak :)
Nekem a vaddisznó ilyen. Egyszer sikerült szembe találnom magam egy vaddisznóval. Éjszaka mentem futni a bicikliúton, ami az oszágút mellett fut, két oldalról erdő. Már hazafelé vonszoltam magam éppen, jó fáradtan, sőt talán meg is álltam,nem emlékszem, amikor megláttam, hogy nagyon kecsesen - olyan kecsesen és halkan, ahogy soha nem képzeltem volna róla - kisétált a fák közül, körül nézett az úton, aztán rám nézett. Farkasszemet néztünk. Teljesen lefagytam. (Tudtam, milyen gyorsan fut, egyszer már láttam messziről.)
Aztán ugyanolyan kecsesen és halkan visszasétált.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!