Mit tegyek? Van egy gyönyörű, lovam, de sajnos megbetegedett, a patájával vannak gondok, nem is biztos, hogy meg lehet menteni a lábát, ha igen, akkor az nagyon költséges.
nem akarlak megijeszteni, de remélem nem patarák, mert abban meghal...:S(tapasztalat9
elősször is, vizsgáltasd meg a dokival, kérj tőle tanácsot, hogyan lehetne meggyógyítani...
hány éves a paci?
Vegyél fel hitelt.
Adj el valamit.
Próbálj részletfizetést kérni állatdokitól.
Nyilván jelen esetben lényegtelen részlet, de egy ló komolyabb betegségének kezelése 100-200ezer, akár sima kólikánál is. Ennyinek lennie kell(ene) tartalékban. Nincs hát nincs, nem gáz, csak mást lehetleg ne nézz hülyének, hogy te készültés előre...
Egyébként neked kell dönteni. Vagy próbálkozol, bevállalva ezzel az anyagi csődöt, vagy nem. De azt midnenesetre vedd figyelmbe, hogy az élőlények meghalnak. Hiába szereted, ez egyetemes igazság, és magadnak nem feltétlenül teszel jót ezzel a procedúrával.
13:24
Ahogy leírtam már az előbb, már túljutottunk egy pata gyulladáson, az is elég költséges volt és ahogy leírtam, újra visszaesett, szóval, ne azt mond hogy nem készültem fel, mert már egyszer kikezeltettem szegényt, de sajnos kifogyott a kassza.Arra viszont tényleg nem készültem fel, hogy még egyszer visszaesik, egy fél éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!