Létezik más módszer a cicák féergtelenítésére, mint az állatorvos által adott? 7 cicám van és így kicsit költséges.
Igen, fokhagymakrémet tejfölben elkeverve egy kis kanállal minden cicának 2 hetente. Ha kellő arányban higítod megeszi szivesen. A mi cicánk mindig férges volt régebben, hiába kapott tablettát, mióta befokhagymáztuk azóta nem láttuk nyomát féregnek.
A legegyszerűbb féregűző, embereknek is felírják orvosok pl. ha az ovis gyerek férges, az egész családnak felírnak fokhagymakapszulát, szval az orvosok is tudják hogy működik.
nálunk az állatorvos 400Ft-ért adta be a féreghajtót, szóval nem volt drága sem, és nem is nekem kellett szenvedni vele.
Ha ennyire drágán dolgozik az orvosod, jogod van hozzá, hogy keress egy másikat...
vannak féregtelenítő paszták is, ízesítettek. Tubusban lehet kapni, nem vészes az ára és többszöri alkalomra is elég. Nézegess körben neten ill. keress komolyabb állatorvost.
A paszta abban is jobb volna mert a vad cicuknak kajához tudnád rakni, elnyalogatják :)
a fokhagymakrém az nálam is bejött
próbálkozz vele.....a tejfölös kokél az nemrossz ötlet!!!
én tejbe kevertem 1 kicsit, és bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!