Valaki r. hadék megmérgezte a kutyánkat. Gyönyörű stafford kutyát. Kihívtuk az állatorvost, és a tüdeje televolt vérrel, meg habzott a szája. Ő azt mondta, hogy patkányméreg . Ki hallott ilyesmit?
sajnos nagyon sok van magyarországon, aberrált emberekkel szívunk egy levegőt..Bedobták kerítésen,vagy séta közben evett valamit? Sétánál nagyon figyelj ha szaglászik sokat egy helyen akkor menj oda,hátha kaja. Én anno a környékbeli cicákat etettem házikoszttal,imádták,de mivel jött ez a mérgezés botrány nálunk is abbahagytam,nehogy meggyanúsítsanak,vagy pont a kirakott ételbe rakjanak valamit:(
Sajnálom a kutyádat,jobban van már?
nincs jobban, mert a megmérgezés végzetes.
az én kutyámat is így ölték meg, az indíték ismeretlen.
Sajnos én több esetről is, itt Szfváron volt idő, amikor rendszeresen mérgezték a kutyámat.
Ismerősöm egy Szfvár melletti faluban lakik, neki is megmérgezték a staffiját :(
Hogy van a kutyusod, rendbe jön?
Szegény,nagyon sajnállak!
Én nem is tudom mint kezdenék a Spánielem nélkül!
És azt kívánom hogy a ro...ékokat meg kapják el......
Szia! Nekünk 2 kistermetű pincsi keverék van, lakótelepen élünk. Sajnos a közelben többen gyűlölik a kutyákat, nem tesznek kivételt fajtára, nemre és méretre vonatkozólag sem. Én még a kakát is felszedem utánuk és csak a parkos részeken vannak szabadon, jelzem szelídek. De sajnos többen raknak is maradékokat, ezek a kis kukák meg feleszik ha nem figyelek, de sajna nem tudok folyton egyszerre mindkettőre figyelni, volt hogy már szinte a torkából kotortam vissza valami régi csontot. Még álljon a belébe... És valaki mérget is önt rá. Mocskos világot élünk! Én meg vagyok olyan rendes hogy ha meg tudok fogni egy kóbor kutyát, felhívom az állatvédőket, hátha be tudják vinni és megkeresni a gazdáját, vagy új gazdit szerezni neki.
Sajnálom hogy meghalt a kutyád. Részvétem de tényleg! :(
5. vàlaszolònak inkàbb nem mondok semmit, nem gondolom, hogy ez az a kérdés, ahol bele kéne kötni a màsikba, ennyivel tiszteld màr meg a kérdező gyàszàt!
Kérdező! Nagyon sajnàlom a kutyusodat. Tudom, hogy ez a tiédet nem hozza vissza, de akinek csak tudod, mondd el a környéketeken, hogy fokozottan figyeljen mindenki a kutyusàra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!