A szomszéd megmérgezte a másik szomszéd kutyáit?
Most voltam kint a kertben és láttam, hogy a mellettünk lévő szomszéd átdobott valamit a hátsó szomszédba(bocsi nem tudom megfogalmazni):(
Megkérdeztem, hogy mi az?!Mondta, hogy megromlott a hús és oda adta szomszéd kutyáknak, mert már büdös volt(!!!)
Megkérdeztem milyen hús és miért nem inkább a kukába dobta vagy miért nem ásta el Azt mondta disznó(!!!!!!) hús ès megvonta a vállát aztán bement.A kutyáknak lehet baja?(szerintem igen hisz romlott volt és nyers disznó)
Próbáltam a kutyás szomszédot felhívni, de nem veszi fel, lehet nincs otthon..:/
Mit tehetek?Nem ismerem annyira a kutyáikat.:(De nem lenne jó ha meghalnának.
Mit tennétek?
Ha sima romlott hús, semmi bajuk nem lesz.
Ha valami mérget is tett bele, akkor most ő is bajban van, mert szemtanú voltál.
Nem jellemző, hogy a boltban kapott disznóhús fertőzött lenne. A romlott hús a kutyáknak igazi ínyenc falat. Már, amelyik nem pamlagkutya.
Persze, ha eléred őket, azért jelezd a látottakat, mert lehet, kissé megfosatja őket.
Akkor jó:)
Amint meglátom a gazdit szólok neki!
A sima büdös hústól nem lesz semmi baja a kutyáknak, sőt néha pont ők azok akik hetekre elássák a kapott cupákot...
A mai világban mindenki túl sokat foglalkozik a mások piszkálásával! Te is jobban tennéd, ha csak akkor beszélnél, ha valaki kérdez!
Szerintem a nyolcas maga a mérgező…
Ha kapun át le tudod fényképezni a húst az jó lenne. Mert ha tényleg mérgezett vmi féle bizonyítékod már van. ;|
De a nyers disznóhús nem a legjobb a kutyáknak, ha romlott az nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!