2 6 hetes szuka németjuhász közül csak az eggyik ugatja a másik (szomszéd kutyákat) akkor az lessz a mérgesebb? félek hogy a másik nem lessz az! Csak a pincseremmel meg a másik szukát ugatja morogja! De akkor viszont nagyon erősen! Keményen!
Szerintem hagyjátok már abba , hogy milyen a helyesírása !
Itt a kérdésre kell koncentrálni nem pedig osztani az észt! Jó igaz hogy nem valami fényesen ír de titeket ez hol érdekel? Ismeritek ? NEM ! Valószínű soha nem fogtok a kérdezővel találkozni , akkor meg? Fölösleges mérgelődés :DD
Kérdező : Szerintem minden kiskutya között van aki a kiváncsibb,merészebb,bátrabb és van aki kevésbé.
Ha megnőnek lehet hogy a most ugatósabb lesz mindigis a job "házörző" vagy stb. de ettől még a másik is ugyan olyan jó , csak ő vissza fogotabb ! :)
19:14-es vagyok!
Jó a jobb*-ot az elírtam , amúgy meg oké néha énis hibázok !
Gondolom te felnőtt vagy már ... De bizonyára az az igazi stréber lehettél a suliba aki a 88. szorgalmifeladatot is megcsinálta , te voltál az osztály legjobbja , a tanárok mind imádtak babusgatták ezt a kicsicsillagot(téged) mert olyan tökéletes , olyan jól tanul -.-
Tévedni emberi dolog ! NAAA nem készülhet egész magyarország helyesírási versenyre ! -.-
Amúgy ezt hogy te voltál az osztálylegjobbja meg stb nem beszólásként írtam csak megjegyeztem hogy lehet hogy te ilyen tökéletes vagy , de miért kell ezt elvárni mindenkitől ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!