Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízzak még kicsit a pasim kedvéért (kép)?
Nyár elején felszedtem pár kilót. Viszont meglepetésemre ez nagyon tetszik a barátomnak, látszólag sokkal jobban kíván. Többször is modnta, hogy azt sem bánná, ha még híznék egy kicsit. Most elutazott pár hétre, és azon gondolkodom, rászánom magam egy kis hízókúra, amíg nincs itthon. Szerintetek jó ötlet?
Most így nézek ki:
Ne hallgass a tahókra,szerintem is így vagy tökéletes :)
Valószínű,hogyha szeret a barátod mindig olyannak fog elfogadni amilyen vagy,mert nem a testedbe szeretett bele,hanem a lelkedbe.Tehát erre oda kell figyelni,hogy mit is mondd,mert baj lehet a vége.
Viszont lehet hogy túlzásba viszed a hízókúrát,és esetleg túlzottan elhízol akkor nem is az lesz a gond,hogy a barátod nem fog annyira testileg vonzódni hozzád,de még egészségtelen is leszel.Magyarul : NE!
szerintem is inkább fogyni kéne.
de a pároddal beszéld meg a dolgokat inkább. ha neki a duci jön be, és neked nem gond, akkor hajrá :D
Ne hízz többet!!!
Most vagy tökéletes! Megfelelő helyen kerekedsz, szép íves csípőd van. El ne rontsd. Kis hasad már így as van, ami még aranyos és nem rontja az összképet de tovább ne hízz. Itt állj meg, mert tökéletes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!