Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már úgy, hogy neten ismerkedtél valakivel, de nem akartad látni képen, hogy nehogy "elvesszen a varázs"?
Figyelt kérdés
Például tök megkedveltél egy lányt/fiút, hosszas beszélgetések folytán, és egyszerűen nem mertél róla megnézni egy képet, látni az arcát, nehogy "csalódás érjen" látványban?2013. aug. 1. 15:47
11/16 A kérdező kommentje:
oké, de szerintem arra még egy darabig várnotok kell... :D
2013. aug. 1. 15:58
12/16 anonim válasza:
esküszöm bár soha ne látnám akikkel beszélek... mindig addig tart a lelkesedésem amíg nem látok képet és kinem derül hogy abszolut nem az esetem.. eddig még csak iyeln volt, de mégis mindegyikkel úgy elbeszélgettem hogy midnennap tenném...
13/16 anonim válasza:
ha küld képet se mindig garancia. egyszer találkoztam egy neten megismert pasival, akkor derült ki, hogy a kép amit küldött 12 éves kép volt. hát az életben nem volt még olyan kínos pár órám, mint akkor vele. mikor odaállt elém, hogy szia én vagyok az, mintha felpofoztak volna. :D kimondottan visszataszító volt szegény, vagy 40 kilóval kövérebb mint a képen, a haja is kevesebb volt, és az egész ember egy rémség volt szegény. pedig csak beszélgetés alapján már kezdtem megszeretni, de sajnos annyira taszított élőben, hogy szinte menekültem haza.
15/16 anonim válasza:
Velem mindig így járnak. Elküldöm a képet, akkor még nem akar megbántani, "semmi baj nincs veled", aztán másnapra eltűnik. Ha meg mégsem, akkor berak barátzónába, de találkozni sosem találkozna velem, csak húzza... (F)
16/16 anonim válasza:
velem is volt már ilyen.
szerintem kérj képet minél előbb, mert ha nagyon beleéled magad, akkor csak nagyobbat fogsz koppanni, ha egész másként képzeled el magadban. jobb az ilyesmit nem húzni sokáig.
és még így is necces, ahogy előttem írta valaki, hogy a kép is lehet csalóka.
én is jártam már úgy, hogy egy képet láttam a gyerekről, és találkoztunk, és tényleg csak az udvariasság miatt nem toltam egy hátra arcot.. 10 percig szenvedtem, aztán mondtam neki, hogy bocs, de nagyon nem vagy szimpatikus, és eljöttem, vagyis elmenekültem.
azóta inkább, ha neten ismerkedem, és úgy érzem, hogy "lehetne valami", akkor elég hamar megbeszélünk személyes találkozót.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!