Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki éppen egyedülálló, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki éppen egyedülálló, az hogy bírja?

Figyelt kérdés
Ha nincs éppen párod, hogy bírod szerelem, szex nélkül?Egyáltalán hol ismerkedtek?
2009. okt. 24. 13:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16 évesen volt egy 1 éves kapcsolatom, rettenetes volt. Azóta nem keresek párt, jól megvagyok nő nélkül. Sz. gép meg villáskulcs legalább hűséges...
2009. okt. 24. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Ja és 19/F
 3/14 anonim ***** válasza:
Önmegtartóztatás ááá az nem megy. Néha az ember lerendezi magát, néha gyakrabban, de én mindenhol ismerkedek. És az tuti, hogy most fogsz kapni néhány privátot:)
 4/14 anonim ***** válasza:
Szarul, de büszkén.
 5/14 anonim ***** válasza:
én pont egyedülálló vagyok 1,5 hónapja. 3 év kapcsolat után. Most még élvezem, hogy van időm mindenre, élhetek az elfelejtett hobbijaimnak, sokat lehetek a barátaimmal, később majd biztos fog hiányozni egy barátnő. Szex az nem volt a 1,5 hónap alatt csak egyszer, egy egyéjszakás. De most per pillanat jól érzem magam így. Ismerkedni ismerkedem, buliban, szórakozóhelyen, de még semmi komolyat nem szeretnék. "kipihenem" az előző 3 évet. 23F
2009. okt. 24. 13:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Legyen úgy:) De közel 30 éves nő vagyok, és nem szexpartnert keresek:)Azért az érzelmek is fontosak!!!
2009. okt. 24. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Én magányos vagyok, de igyekszem sokat találkozni a barátaimmal, nyitott vagyok, így aztán sokat beszélgetek, ismerkedem. Bulizni is járok, de főképp magammal foglalkozom: vásárolok, kényeztetem magamat. Sajnos ez sem tölti az űrt, de amíg nincs jobb, lefoglalom magam minden olyan dologgal, amit szeretek csinálni.
2009. okt. 24. 13:10
 8/14 anonim ***** válasza:
És hova valósi vagy kedves kérdező?
2009. okt. 24. 13:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Nehezen :-(
2009. okt. 24. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Néha nehezen, de azért bírom. :) Eljárok a barátaimmal szórakozni, sokat beszélgetek mindenkivel, próbálom kitölteni a szabadidőmet, bár nem teljesen sikerül, de próbálkozom. Van egy srác, akivel közbe-közbe kavargatunk, de semmi szex, egyikünk sem akar komoly kapcsolatot és kicsit pótoljuk egymásnak ami hiányzik. :) De most vhogy komolyba nem mennék bele, jó így is.

18/L

2009. okt. 24. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!