Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti még nem unjátok még a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti még nem unjátok még a sok értelmetlen kérdést amit itt feltesznek egyesek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 07:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Sosem kezdek bomba pasikkal, mert tudom, hogy nem az én kategóriám."

Te nem azért nem kezedesz ilyen bomba pasikkal mert nem jönnek be neked,hanem azért mert tudod hogy te nem jössz be nekik.

Vagyis félsz a visszautasítástól.

"szerintem gyerekes. kisebbségi komplexus kinyilvánítás, önsajnálás, és sajnáltatás."Ha félsz a visszutasítástl akor az még rosszabb mint az álltalad leírt dolgok.

2013. júl. 31. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy számodra nem értelmezhető és felfogható dolog ez, de nekem akkor sem jönnek be az ilyen pasik. :)
2013. júl. 31. 11:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Számomra értelmezhető és felfoghat az a dolog hogy nem midenkinek ugyanaz a típusú pasi jön be.

De te nem azt modtad hogy nem jönnek be az ilyen típusú pasik hanem hogy:Sosem kezdek bomba pasikkal, mert tudom, hogy nem az én kategóriám. Nem vágyakozom olyanok után, akiknél nem lenne esélyem.

Vagyis nem azt mondod hogy nem jönnek be az ilyen pasik,hanem azt hogy azér tnem kezdesz bomba pasikkal,mert tudod hogy nem a te kategriád.

2013. júl. 31. 11:40
 14/14 anonim válasza:
Engem nem zavar, de észrevettem, hogy értelmes kérdéseimre alig jön válasz, a de a poén bunkó, értelmetlen siránkozós kérdéseimre, melyek vicc kategória, özönlenek a beoltogatós válaszok.
2013. aug. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!