Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti még nem unjátok még a sok értelmetlen kérdést amit itt feltesznek egyesek?
Ez a kérdés miért volna értelmetlen?
Én személy szerint nem unom,inkább szórakoztat,de úgy láttam higy vannak akiket kiborítanak.
Ezért kérdezem hogy a többség hogy áll ezzel.
A többséget inkább szórakoztatja vagy kibrítja?
És ez miért borít ki?
Persze hogy rossz érzés amikor kinézünk magunknak valakit,de az nem tart olyan értékesnek mint mi magunkat.
Nyilván te sem kaptál meg minden nőt(férfit) akit akartál,és nyilván nem is örültél hogy mást választott helyetted.
Igen,utólag észrevettem,de nem lehet sajnos javítani.
Kedves kérdező!
Sosem kezdek bomba pasikkal, mert tudom, hogy nem az én kategóriám. Nem vágyakozom olyanok után, akiknél nem lenne esélyem. Ebből egy bizonyos életkor után, a véleményem szerint illik kinőni. A másik dolog, hogy az embernek lelke is van, bizony bele lehet szeretni nőként nem kigyúrt modellekbe is.:)
A kérdésedre válaszolva, 12 éves koromban tetszett utoljára ilyen macsó. Azóta sem. :)
Ezért zavar... szerintem gyerekes. kisebbségi komplexus kinyilvánítás, önsajnálás, és sajnáltatás.
Ugyanaz, mintha két embernek adnál fél m. forintot. Az egyik kiugrana a bőréből örömében, a másik meg fintorogna, hogy csak ennyi?
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!