Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tanácsolnátok a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tanácsolnátok a 16 éves önmagatokanak? Illetve mit tennél másképpen?

Figyelt kérdés
Csak puszta kiváncsiságból,elnézést ha a kategória nem felel meg...

2013. júl. 30. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tanulj még többet, ne pazarold az időt. Ja ez most is él!
2013. júl. 30. 00:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha tanácsolhatnék valamit magamnak, azt mondanám, hogy tartsak ki. 16 évesen már depressziós voltam, és bár most is tart még, a húszas éveimben, de már talán jobb. Új embereket találtam, akik szeretnek, és akiket szerethetek. Ha a 16 éves énem ezt fel tudná fogni, talán többet élne, előbb kibontakozna, és nem pazarolná el a gimis éveit...
2013. júl. 30. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Mivel pont 10 évvel vagyok idősebb nálad, pár tanácsot udok adni.

Szerezz tapasztalatot! Legyen viszonyítási alapod, emberek és nők terén, próbáld az életet minél több szemszögből megfigyelni. Majd rájössz, hogy nincsen abszolút igazság, olyan életed lesz, amilyet magadnak választasz ill. amire lehetőséget teremtesz magadnak. Ezt minél hamarabb ismered fel, annál jobb.

Tudd mikor kell komolyan venni az életet (tanulás, munka, karrier) és tudj kikapcsolódni, társaságban lenni, mert a legnagyobb örömet az emberi kapcsolatok jelentik és nem a pénz.

Ne légy rosszindulatú vagy bosszálló, mert az ilyen könnyen visszaüt és az ember rosszabbul jár, mintha csak felülemelkedne a sérelmeken.

Szüleidet becsüld meg, mert rajtuk kívül mindenkinek csak 1 leszel a sok közül. Nekik pedig azaz 1.

2013. júl. 30. 01:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
"Nem érdemes nézni a lost ot."
2013. júl. 30. 06:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Eloszor is osszegyujtenek par kucslfontossagu irast, ami egy csomo olyan kerdesben felnyitna kicsit a szemem, amirol akkor elkepesztoen rosszul gondolkoztam, es azt elolvastatnam magammal.

Aztan osszegyujtenem azokat a szakkonyveket es azokat a filmeket, amiket mar abban a korban olvasnom es latnom kellett volna es mindenkeppen tudatositanam magamban, hogy nyugodtan vallaljam fel, hogy ez engem erdekel es okosabban valasszak majd foiskolat/egyetemet.

Aztan mindenkeppen elmondanam, hogy lazitanom kellene, fel kellene oldodnom, mert bizonyos dolgokban sokkal rosszabbnak latom a helyzetet, mint a valosag, ezert meg kell probalnom minel elobb onironiaval, humorral, nemi szarkazmussal kezelnem azokat a kerdeseket, amik egyebkent gondot okoznak szamomra es szorongok miattuk.

Probaljak batrabb, kicsit nyitottabb es lazabb lenni, tanuljak meg bizni magamban, kicsit hatarozottabban kellene kepviselnem a sajat erdekeimet es gondolataimat, nem kell azon gorcsolni, hogy masok mit gondolnak!

2013. júl. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!