Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tanácsolnátok a 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tanácsolnátok a 16 éves önmagatokanak? Illetve mit tennél másképpen?

Figyelt kérdés
Csak puszta kiváncsiságból,elnézést ha a kategória nem felel meg...

2013. júl. 30. 00:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sokmindent. :D
2013. júl. 30. 00:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben?Úgy érdekesebb.
2013. júl. 30. 00:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Hmmm... Jó kérdés.... Szerintem ha ilyen időutazás keretében találkoznék magammal, akkor is hiába adnék tanácsokat, úgyis azt csinálnám, amit akkor jónak látok. Tehát ugyanazt tenném, amit most is tettem... függetlenül a következményektől, mert minden tapasztalat érték!
2013. júl. 30. 00:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy húzzon a p*csába a fene jó seggével, és ne hízzon már 15 kg-ot! Csak ennyit...
2013. júl. 30. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Lépjen afelé a lány felé,akibe bele volt esve.

Amúgy meg csináljon csak mindent ugyanúgy.

2013. júl. 30. 00:37
 6/15 Bummer ***** válasza:
Ha a mai tudásommal, tapasztalatommal visszamehetnék csak elrontanék mindent mert 16 évesen csak agyon csajoznám magam mindig mással és nagyképűvé válnék és nem lennék már az erre a koromra ami vagyok. Úgyhogy semmit.
2013. júl. 30. 00:39
 7/15 A kérdező kommentje:
Áh,értem én,de akkor is fenntartom az ötletet,hogy a 1O évvel idősebb önmagam hatással lenne rám.És ha már lehetőség sincs,invitállak,hogy nekem segits egy kis tapasztalatnak köszönhető életbölcsességgel.
2013. júl. 30. 00:40
 8/15 anonim ***** válasza:

-Ne bízz a ribikben, akiket barátnőknek hittél!

-Ne félj esélyt adni a párkapcsolatoknak.

-Ne hordj rózsaszínt -.-ˇˇ

Ennyi lenne, egyik sem életbevágó, mind kellett ahhoz, hogy az legyek aki ma vagyok, de ha mégis tanácsolnom kellene valamit ezek lennének azok :)

19/L

2013. júl. 30. 00:41
 9/15 A kérdező kommentje:
OO:34 nek ment
2013. júl. 30. 00:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkenek!
2013. júl. 30. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!