Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy leletet! Lefordítanátok? Tanácsolnátok vmit? November vége óta nem jött meg! KÖccke
Az uterus rfv - ben 62.5* 34 mm, szabályos szerekezetű, rendes nagy. Endometrium: 5mm. iu.grav. nem látható.
Jobb ovárium 32*24 mm, benne több, 6-8 mm-es folliculus. Bal ovárium 30*16 mm, benne szintén több 6-8 mm-es folliculus.
Adnextájakon kóros nem ábrázolodik. Douglas üres.
Mindkét petefészkedben találtak petesejtet,ami nem távozott menstruáció során és ezek szépen összegyűltek.
Szedtél fogamzásgátló tabit korábban?
Ez egy jóindulatú sejtburjánzás, ami meggátolja a peteérést, ami menses kimaradással jár.
Lehet, esetleg ciszta ami víztiszta és kipukkan magától, de ehhez kell egy hasi MRI.
Második vagyok:
A tüsző rejti a petesejtet.Amikor a tüsző megreped a petesejt kiszabadul várva,hogy megtermékenyítsék.A tüsző termeli az ösztrogént,ami segít,hogy a méhnyálkahártya megvastagodjon,felkészülve egy esetleges terhességre.
Amit írtam,hogy ezek meg nem ért petesejtek,ezt így értettem.Ezek tüszők,amik nem repedtek meg.
Az MRI egy olyan vizsgálati forma, ami rétegelt képet készít a testedről.
(Nagyon egyszerűen lefordítva egy komolyabb röntgen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!