Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptam egy leletet! Lefordítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptam egy leletet! Lefordítanátok? Tanácsolnátok vmit? November vége óta nem jött meg! KÖccke

Figyelt kérdés

Az uterus rfv - ben 62.5* 34 mm, szabályos szerekezetű, rendes nagy. Endometrium: 5mm. iu.grav. nem látható.

Jobb ovárium 32*24 mm, benne több, 6-8 mm-es folliculus. Bal ovárium 30*16 mm, benne szintén több 6-8 mm-es folliculus.

Adnextájakon kóros nem ábrázolodik. Douglas üres.

2010. febr. 17. 19:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen szedtem régebben fogamzásgátlót!
2010. febr. 17. 20:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes!Sőt én a helyedben alaposan kikérdezném a dokit,hogy mit javasol,mert ez,hogy tele van a petefészked meg nem repedt tüszőkkel ez nagyon nem jó jel,ha teherbe akarsz esni.
2010. febr. 17. 20:43
 13/24 A kérdező kommentje:
a doki nem mondott semmit, csak hogy ír fel fogamzásgátlót amivel helyre lehet hozni!De én nem szeretném gyógyszerezni magam!És nem szeretnék terhes lenni!És nem tudtak semmit mondani!
2010. febr. 17. 20:48
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem azt mondta a dokid,hogy ír fel gyógyszert,aminek mellesleg fogamzásgátló hatása is van?

Egyébként megnyugtatásként felkeresnék egy másik dokit,ki tudja ő mit javasol.Nem akarlak pánikoltatni,de ezzel kezdeni kell valamit és ezért javaslom,hogy több szem többet lát alapon kérdezz meg más dokikat is,hogy ilyenkor mit tennének.

2010. febr. 17. 21:02
 15/24 anonim ***** válasza:
A méh hátrahajló helyzetben62.5* 34 mm, szabályos szerekezetű, rendes nagy. Méhnyálkahártya: 5mm. Méhen belüli terhesség nem található. Jobb petefészek 32*24 mm, benne több, 6-8 mm-es tüsző. Bal petefészek 30*16 mm, benne szintén több 6-8 mm-es tüsző. Méhkürtök, és a petefészkek tájékán kóros nem ábrázolódik.
2010. febr. 17. 21:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ennyi telik tőllem. Nem vagy terhes, mint ahogy látod, a dokival meg tényleg beszélned kéne, hogy a gyógyszer helyett nem lehetne vmi mást csinálni.
2010. febr. 17. 21:05
 17/24 A kérdező kommentje:

Igen olyan gyógyszert!

De én nem szeretnék gyógyszert szedni!De régen se voltak gyógyszerek még is megtudták oldani!

Mást nem mondott!Csak azt, hogy ha nem gyógyszer akkor vmikor úgy is megjön!

Köszönöm szépen a fordítást!

A lényeg, hogy nem vagyok terhes!

2010. febr. 17. 21:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Máskor is. :)
2010. febr. 17. 21:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Most az a lényeg,hogy nem vagy terhes,de később meg az lesz a lényeg,hogy lehessen gyereked.Ha nem teszel ellene és minden így marad,akkor nem fogsz tudni teherbe esni.Igen,előfordulhat,hogy magától minden helyre áll,de nem biztos,sőt.Ezzel a dologgal foglalkozni kell!Régen nem voltak gyógyszerek,ezt régen egyértelműen meddőségnek hívták.Nincs peteérés,nincs mit megtermékenyíteni,ergo nem lesz baba.Örülj neki,hogy ma már lehet rá megoldást találni.Azért javasoltam,hogy kérdezz meg több dokit is,hogy képbe kerülj mi a módja,hogy rendbe jöjjenek a dolgok.Járd körbe a témát!Tudom félsz a gyógyszerektől,nem is mondtam,hogy ész nélkül vegyél be mindent,hanem épp azt mondom,hogy kérd ki több doki véleményét és meglátod mit javasol a többség.

2010. febr. 17. 21:39
 20/24 A kérdező kommentje:

Rendben megfogadom a tanácsod köccke!

Épp elöbb írtam Öcsém bőjének a sógorának ő is nőgyógyász!

2010. febr. 17. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!