Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hülye egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hülye egy helyzet. Ti mit tanácsolnátok? Történet lenn

Figyelt kérdés

Maga a történet se mindennapi :D

Szóval épp várakoztam a kresz vizsgára. Épp tanulmányoztam a könyvet, mikor belépett a lány a várakozóba. A kresz vizsgáig nem tudtam máshova nézni :). Nem a tipikus sunáznám nézés, annál jóval komolyabb. Szerintem kiszúrta, hogy nézem de nagyon nem foglalkoztatott akkor a dolog a kresz vizsga miatt. Nem is figyeltem ki a nevét, a "sorakozónál" Ez kb 1 hónapja volt.

Nemrég kezdtem el a városi vezetést, és át akartam ismételni a dolgokat, plusz feleleveníteni, hogy milyen kérdéseket kaptam a vizsgán. És egyszer csak bevillant egy név. Azonnal leültem a gép elé, és beírtam a nevet a mimi-re (fordítsd el a monitort 180 fokkal :D), és lássatok csodát ő volt az, nem tudom, hogy jutott eszembe a név, lehet a tudatalattim megjegyezte, mert akkor csak 1 valamire tudtam gondolni, a vizsgára. (Mondtam, hogy nem mindennapi történet)

Azóta szinte mindennap gondolok rá. A baj, csak az, hogy ahova jár, ott csak egy "haver" van, az is olyan amilyen, jóban vagyunk, de nem azok az igazbarátok. Neki viszont osztálytársa a lány.

Szóval a kérdés:

Szerintetek felvegyem a kapcsolatot a sráccal, és mondjam meg neki a dolgokat? Mert én nagyon tanácstalan vagyok, félek, hogy elszólná magát, ha nem is direkt (kicsit alkesz), de más esélyem nincs őt meghódítani. De nem bízok meg a gyerekben.

Ti voltatok már ilyen (ilyesmi) helyzetben? Tapasztalatok?

Megéri kockáztatni? Félek, hogy felsülök és nevetségesnek fog tartani, viszont ha meghódítani nem is sikerül (azt sem tudom, hogy van e pasija) azért szeretnék hozzá közelebb kerülni (nem megdugni)

17/F 17/L

2010. szept. 11. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább írj rá mimin, így biztosan nem lesz bekavarás, mert rögtön a csajjal veszed fel a kapcsolatot:) Sok sikert, veszteni valód nem igazán van. Majd azért számolj be légyszíí:)
2010. szept. 11. 21:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen az opición is, de ezt inkább az utolsó lehetőségként gondoltam. Valahogy a mimi-s ismerkedés nem az én asztalom
2010. szept. 11. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is azt támogatom h írj neki levelet,így senki nem fog kavarni,és nem lesz egy kívülálló 3.ember:)

Sok sikert:)

2010. szept. 11. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, és hogy lehet egy csajtól diszkréten megkérdezni a világhálón, hogy van a pasija? :D
2010. szept. 11. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha írnál neki egy olyasmi levelet, hogy nagyon megtetszett neked és ha lehetséges szeretnéd megismerni adna rá érthető választ. Én biztos ezt tenném mint, hogy máson keresztül próbálkozzak.
2010. szept. 11. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
azt sose kérdezd meg hogy van-e pasija...csak írj neki és kész:P kérd el az msn címét stb
2010. szept. 13. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
esetleg kezdj el a haveroddal lógni, de ne mondd neki, hogy a csajjal akarsz találkozni, csak mondjuk mondd neki, hogy megvárod a suli előtt, vagy valami, és hátha összefutsz a lánnyal is, és akkor jön a jééé de kicsi a világ, ismerlek a kreszről történet..
2010. szept. 13. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez tetszik
2010. szept. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!