Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hülye egy helyzet. Ti mit tanácsolnátok? Történet lenn
Maga a történet se mindennapi :D
Szóval épp várakoztam a kresz vizsgára. Épp tanulmányoztam a könyvet, mikor belépett a lány a várakozóba. A kresz vizsgáig nem tudtam máshova nézni :). Nem a tipikus sunáznám nézés, annál jóval komolyabb. Szerintem kiszúrta, hogy nézem de nagyon nem foglalkoztatott akkor a dolog a kresz vizsga miatt. Nem is figyeltem ki a nevét, a "sorakozónál" Ez kb 1 hónapja volt.
Nemrég kezdtem el a városi vezetést, és át akartam ismételni a dolgokat, plusz feleleveníteni, hogy milyen kérdéseket kaptam a vizsgán. És egyszer csak bevillant egy név. Azonnal leültem a gép elé, és beírtam a nevet a mimi-re (fordítsd el a monitort 180 fokkal :D), és lássatok csodát ő volt az, nem tudom, hogy jutott eszembe a név, lehet a tudatalattim megjegyezte, mert akkor csak 1 valamire tudtam gondolni, a vizsgára. (Mondtam, hogy nem mindennapi történet)
Azóta szinte mindennap gondolok rá. A baj, csak az, hogy ahova jár, ott csak egy "haver" van, az is olyan amilyen, jóban vagyunk, de nem azok az igazbarátok. Neki viszont osztálytársa a lány.
Szóval a kérdés:
Szerintetek felvegyem a kapcsolatot a sráccal, és mondjam meg neki a dolgokat? Mert én nagyon tanácstalan vagyok, félek, hogy elszólná magát, ha nem is direkt (kicsit alkesz), de más esélyem nincs őt meghódítani. De nem bízok meg a gyerekben.
Ti voltatok már ilyen (ilyesmi) helyzetben? Tapasztalatok?
Megéri kockáztatni? Félek, hogy felsülök és nevetségesnek fog tartani, viszont ha meghódítani nem is sikerül (azt sem tudom, hogy van e pasija) azért szeretnék hozzá közelebb kerülni (nem megdugni)
17/F 17/L
Én is azt támogatom h írj neki levelet,így senki nem fog kavarni,és nem lesz egy kívülálló 3.ember:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!