Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves kamaszok miért veszik olyan természetes dolognak a szexet?
Én is 15 éves vagyok és azt veszem észre, hogy mindenki teljesen normális dolognak tartja, hogy 16 éves korára már elveszti a szüzességét. A 32 fős osztályomból már 28-an túlestek a dolgon..Én nem vagyok konzervatív vagy gyerekes, hiszen nagyon is érdekelnek a fiúk, koncertekre járok stb, de nem értem, hogy miért kell ennyire korán kezdeni ezt az egészet. Az is olyan zavaró, hogy pl. ha nem megyek minden hétvégén bulizni és nem fekszem össze mindenkivel, akkor én biztos egy otthonülő kislány vagyok. Kiskoromban mindig úgy gondoltam, hogy 16 éveseknél még elképesztő korai a szex, a 15 évesekről már nem is beszélve. Aggaszt, hogy a velem egykorúak ennyire korán kezdik a felnőttéletet és épp ezért ezt a korosztályt már nem gyerekként kezelik, hanem romlott fiatalokként. Sokkal többet várnak már el tőlünk, pl. viselkedjünk felnőttként, ha már szexelünk meg bulizunk, úgy beszélnek velünk, mintha érett huszonévesek lennénk. Pedig nem..emlékszem, mikor 10 éves voltam, a 15 éves kamaszokat még gyerekként kezelték, mert olyan életet is éltek. Most meg..olyan fura az egész. Minden olyan korán kezdődik és szinte nincs is kamaszkorunk. A kamaszkor nem abból áll, hogy égjünk ki 18 éves korunkra. Ha pl. egy 16 éves lány teherbe esik, arra biztatják, hogy szülje meg, meg már sokan össze is házasodnak ilyenkor..lassan már kezd természetes lenni. Az én szüleim abszolút nem tiltanak el a barátaimmal való találkozástól, egy kis szórakozástól, de ugyanakkor még tudják, hogy gyerek vagyok, a szex korai, meg a hajnalig tartó bulizás is. As szülők is elrontják a gyerekeiket, a társadalom azt sugallja, hogy 15-16 éves kamasz már felnőtt és a fiatalok épp ezért kezdik már ilyen korán a dolgokat. Miért van ez?
15/L
És még valami, ha annyira nagyon hiper-szuper faszagyerek vagy, te vagy itt az ész, intelligens vagy /legalábbis állításod szerint/, akkor felfoghatnád végre, hogy nem érdekelsz senkit, és hiába próbálsz oltani, mert nem igazán áll jól neked.
"dehát ilyenek is kellenek, hogy lehessen őket sajnálni:)"
Gondolom itt most magadra gondoltál, és teljesen igazad van. Szánalmas vagy, és sajnállak is hidd el. Sajnálom, hogy azt hiszed, te vagy az isten, te vagy mindennek a közepe, te vagy maga a középpont, de valójában csak egy kis csicska vagy, csak ezt te nem tudod felfogni az elit agyaddal, ahol azzal tömik a fejed, hogy te vagy az Isten... Egyszóval hazugságokkal. Senkit nem érdekelsz, és ha szerinted a sex nem természetes dolog, akkor mégis mi az!? Ha nem lenne sex, te se lennél, bár szüleid is követhették volna ezt az elvet, és akkor most kevesebb problémája lenne a világnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!