Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves kamaszok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves kamaszok miért veszik olyan természetes dolognak a szexet?

Figyelt kérdés

Én is 15 éves vagyok és azt veszem észre, hogy mindenki teljesen normális dolognak tartja, hogy 16 éves korára már elveszti a szüzességét. A 32 fős osztályomból már 28-an túlestek a dolgon..Én nem vagyok konzervatív vagy gyerekes, hiszen nagyon is érdekelnek a fiúk, koncertekre járok stb, de nem értem, hogy miért kell ennyire korán kezdeni ezt az egészet. Az is olyan zavaró, hogy pl. ha nem megyek minden hétvégén bulizni és nem fekszem össze mindenkivel, akkor én biztos egy otthonülő kislány vagyok. Kiskoromban mindig úgy gondoltam, hogy 16 éveseknél még elképesztő korai a szex, a 15 évesekről már nem is beszélve. Aggaszt, hogy a velem egykorúak ennyire korán kezdik a felnőttéletet és épp ezért ezt a korosztályt már nem gyerekként kezelik, hanem romlott fiatalokként. Sokkal többet várnak már el tőlünk, pl. viselkedjünk felnőttként, ha már szexelünk meg bulizunk, úgy beszélnek velünk, mintha érett huszonévesek lennénk. Pedig nem..emlékszem, mikor 10 éves voltam, a 15 éves kamaszokat még gyerekként kezelték, mert olyan életet is éltek. Most meg..olyan fura az egész. Minden olyan korán kezdődik és szinte nincs is kamaszkorunk. A kamaszkor nem abból áll, hogy égjünk ki 18 éves korunkra. Ha pl. egy 16 éves lány teherbe esik, arra biztatják, hogy szülje meg, meg már sokan össze is házasodnak ilyenkor..lassan már kezd természetes lenni. Az én szüleim abszolút nem tiltanak el a barátaimmal való találkozástól, egy kis szórakozástól, de ugyanakkor még tudják, hogy gyerek vagyok, a szex korai, meg a hajnalig tartó bulizás is. As szülők is elrontják a gyerekeiket, a társadalom azt sugallja, hogy 15-16 éves kamasz már felnőtt és a fiatalok épp ezért kezdik már ilyen korán a dolgokat. Miért van ez?

15/L

2009. okt. 23. 12:27
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
nem kell leugatni a kérdezőt, sok igazság van a szavaiban. habár tudhatta, hogy mi sem fogjuk megválaszolni a "miért?" kérdését. különben van, aki érett és értelmes már 15 éves korára, és olyan is, aki "divatból majmolja a felnőtteket", de tényleg nem kell általánosítani.
2009. okt. 23. 22:24
 22/45 A kérdező kommentje:
21:39-esnek: Hmm, ott a pont:D Az egész suli összeszövetkezett ellenem és kollektíven gyűlölnek. Sőt, plakátokat tűznek ki az aluljárókban a képemmel ellátva, biztos te is észrevetted már.
2009. okt. 23. 22:37
 23/45 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem:)
2009. okt. 23. 23:46
 24/45 anonim ***** válasza:

Persze. És aki nem én vagyok, az hülye.

Körülbelül ilyen a felfogásod.

Elhiszem én, hogy elitgimis vagy (bár azért kíváncsi vagyok melyik az a szerencsés gimnázium), de attól még visszább vehetnél az arcodból, mert a te elméleted sem tökéletes.

Úgy ítélkezel mindenki felett, mintha te lennél az atyaúristen. Pedig én is elítélhetnélek, mert koncertekre jársz hú, vajon milyen lelkivilágod lehet.

Azt sem értem, hogy honnan tudod te, hogy milyen volt pár éve. Annyi biztos, hogy nem a gyerekek változtak, hanem valami más.. Az akkori fiatalokat is ugyanígy érdekelte a szex és ugyanúgy volt olyan, aki nem jó nevelést kapott.

A kamaszkor pedig egy átlaggyereknek arról szólt, hogy kipróbálja a "felnőtt" dolgokat, és nem feltétlenül a szexre gondolok.

A különbség csak az, hogy most már többen tudnak róla, mert fejlődik a tömegkommunikáció, és képesek a bolhából is elefántot csinálni.

(Érdekelne melyik gimibe jársz. Lehet, hogy a tudtom nélkül elmegyek néha melletted a folyosón.)

2009. okt. 23. 23:55
 25/45 A kérdező kommentje:
Oké, szerintem erősen fogalmaztam. Nem általánosítok, nem akartam közfelháborodást kiváltani. Talán csak az én környezetem ilyen, de ők nagyon erősen. Nem tudom, pár éve tényleg másnak tűnt. Én ezt látom, ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Van nem egy olyan ismerősöm, aki 16 évesen belövi magát az iskolában is. Talán ha elmennék egy kevésbé "trendi" iskolába (nem felsőbbrendűségből írom, csak nálunk mindenki extramenőnek hiszi magát), akkor nem találkoznék ennyi elzüllött velem egykorúval. Nálunk rendkívül nagy a követelmény, de valahogy nem szakadnak meg a tanulásban a diákok (ahogy én sem). Ők inkább az iskolán kívüli életet választják.
2009. okt. 24. 00:14
 26/45 anonim ***** válasza:
hát örülök ,hogy az elit libával nem egy ember értett velem eggyet és ha nálatok ilyenek a tanulók akkor az már alapból ellentmondás mert elit gimi nem ilyen mint ,ahogy leírod ja és még hogy nem általánosítasz?" (nem felsőbbrendűségből írom, csak nálunk mindenki extramenőnek hiszi magát),"fogd már fel hogy NINCS olyan ,hogy mindenki!!Azért mert te beképzelt vagy nem lesz az mindenki látod pont ezért fog elkerülni mindenki téged és ilyenekből lesznek a világmegváltó nagyszájú bloggerek akik neten keresztül arcoskodnak de való életben füled farkad behúznád ha találkoznánk ja és 13 éves vagyok? olvasdmár el újra a szövegemet ha még aszámokat se ismeredfel dejó sulid lehet..:D
2009. okt. 24. 00:41
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem értem, milyen számokat kéne felismernem, tán megírtad az életkorodat?:D De ha már így elneveztél elit libának, akár én is szólíthatnálak a neveden -azaz primitív ember:D De tudod, én nem alacsonyodom le a szintedre. Remélem, kiírtad magadból a feszültséget:D Hű. hirtelen de rákaptál a sulimra. Legyen ez a következő téma, amivel kapcsolatban lehurrogtok:D Én büszke vagyok a helyre, ahova járok mindennap, mert elég sokat tanultam, hogy felvegyenek. Viszont tök feleslegesen magyarázkodom ismeretlen embereknek:) Köszönöm a válaszokat!:D
2009. okt. 24. 00:50
 28/45 anonim ***** válasza:
nincsisitt semmiféle elit gimi...:)az előttem szóló meg nem primitív csak jobb felfogásavan elitlibaxD..sztem sznob tyúk:D
2009. okt. 24. 00:53
 29/45 anonim ***** válasza:

szerintem egyszerűen a felfogásoddal van baj elitliba meg a világnézeteddel :D

nem mindenki kiváncsiságból fekszik le másvalakivel...sztem tecsak rossz embereket ismersz...nem tudod mien az ha valaki szerelmes ,jómagam is oylan vagyok aki szerelemből van a partnerével és élvezem a vele töltött pillanatokat beleértve azt amikor csak mivagyunk, és kettesben töltjük az éjszakát^^16évesen szeretkeztem elöször a párommal és ez sztem nem baj sőőőt jó dologmert mindennél jobban imádom =)

1 szegedi fiu / 17

2009. okt. 24. 01:04
 30/45 anonim ***** válasza:
Én is 16/L vok a barátommal tegnepelőt voltunk először együtt és nem kell természetesnek venni
2009. okt. 24. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!