Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves kamaszok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves kamaszok miért veszik olyan természetes dolognak a szexet?

Figyelt kérdés

Én is 15 éves vagyok és azt veszem észre, hogy mindenki teljesen normális dolognak tartja, hogy 16 éves korára már elveszti a szüzességét. A 32 fős osztályomból már 28-an túlestek a dolgon..Én nem vagyok konzervatív vagy gyerekes, hiszen nagyon is érdekelnek a fiúk, koncertekre járok stb, de nem értem, hogy miért kell ennyire korán kezdeni ezt az egészet. Az is olyan zavaró, hogy pl. ha nem megyek minden hétvégén bulizni és nem fekszem össze mindenkivel, akkor én biztos egy otthonülő kislány vagyok. Kiskoromban mindig úgy gondoltam, hogy 16 éveseknél még elképesztő korai a szex, a 15 évesekről már nem is beszélve. Aggaszt, hogy a velem egykorúak ennyire korán kezdik a felnőttéletet és épp ezért ezt a korosztályt már nem gyerekként kezelik, hanem romlott fiatalokként. Sokkal többet várnak már el tőlünk, pl. viselkedjünk felnőttként, ha már szexelünk meg bulizunk, úgy beszélnek velünk, mintha érett huszonévesek lennénk. Pedig nem..emlékszem, mikor 10 éves voltam, a 15 éves kamaszokat még gyerekként kezelték, mert olyan életet is éltek. Most meg..olyan fura az egész. Minden olyan korán kezdődik és szinte nincs is kamaszkorunk. A kamaszkor nem abból áll, hogy égjünk ki 18 éves korunkra. Ha pl. egy 16 éves lány teherbe esik, arra biztatják, hogy szülje meg, meg már sokan össze is házasodnak ilyenkor..lassan már kezd természetes lenni. Az én szüleim abszolút nem tiltanak el a barátaimmal való találkozástól, egy kis szórakozástól, de ugyanakkor még tudják, hogy gyerek vagyok, a szex korai, meg a hajnalig tartó bulizás is. As szülők is elrontják a gyerekeiket, a társadalom azt sugallja, hogy 15-16 éves kamasz már felnőtt és a fiatalok épp ezért kezdik már ilyen korán a dolgokat. Miért van ez?

15/L

2009. okt. 23. 12:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
90%
Miért? nem az??? Ha a szex nem természetes dolog akkor mi az??? jesszus!:D
2009. okt. 23. 15:46
 12/45 anonim ***** válasza:
46%
A világ legtermészetesebb dolga :) Nincs ebben semmi roszz , ha valakit tényleg szeretsz ( 14/F)
2009. okt. 23. 16:12
 13/45 A kérdező kommentje:
Na jó, szerintem már nem kell több válasz. Kár volt kisregényt írnom magyarázatra, ha nem tudjátok értelmezni.
2009. okt. 23. 16:15
 14/45 anonim ***** válasza:
50%

Én sem értem, haverjaim fele már nem szűz, de én nem akarom ilyen fiatalon, gyerekként, mivel ilyen fiatalon még nem nagyon lehetséges komoly és tartós kapcsolatot kialakítani, és nem akarom csak úgy odaadni a legnagyobb kincsem :)

15/f

2009. okt. 23. 17:47
 15/45 anonim ***** válasza:
70%
Minek írtad meg egyáltalán a kérdést? Hiszen már válaszoltál rá....hogy azért csinálják ezek a p*csák..mert feltűnőek akarnak lenni...pedig nem is szeretik a pasijukat......de ha viszont szeretik akkor meg teljesen természetes dolog!:D
2009. okt. 23. 18:21
 16/45 anonim ***** válasza:
30%
mondanám a kérdezőnek ,hogy kitörölheti a s*ggét az elit gimijével nem az számít és annál sincs visszataszítóbb mintha azt hiszi valaki ,hogy milyen intelligens a hozzállásával együtt képzeld itt a válaszadók 100%-osan tudták értelmezni a te már agyonrágott kérdésedet az ,hogy neked nem tetszik mások véleménye te bajod.Ha kérdést írsz ki leugathatnak benne van a pakliban viseld el!!Legmenőbb pasikat megkaphatnád...nem vagy te egy kicsit beképzelt?:D Ha valaki szexel úgyse fogja abbahagyni a rinyálásodra amx képen röhög ha meg nem akkor nem a te "világmegváltásodtól" fog megváltozni.Törődj bele ez van.Nem tudsz mit csinálni.Szar kérdés szar válasz.
2009. okt. 23. 18:37
 17/45 anonim ***** válasza:
21%
ÉS NE ÁLTALÁNOSÍTS te elit liba: "azt veszem észre, hogy mindenki teljesen normális dolognak tartja, hogy 16 éves korára már elveszti a szüzességét."
2009. okt. 23. 18:39
 18/45 A kérdező kommentje:
Inkább legyek elit liba, mint egy olyan primitív ember, mint Te:) Nem alacsonyodom le szintedre, hiszen nem lehetsz több 13-nál. Ha igen, akkor sajnállak:D Biztos megbecsülendő felnőtt tagja vagy a társadalmunknak.
2009. okt. 23. 19:48
 19/45 anonim ***** válasza:
40%

"Na jó, szerintem már nem kell több válasz. Kár volt kisregényt írnom magyarázatra, ha nem tudjátok értelmezni."

Ehehe, ez annyira jó :) Rögtön bajod van vele, ha valaki nem ért veled egyet.

Szerintem a szex a létező legtermészetesebb dolog, és mindenkinek hagyni kéne, hogy a maga tempójában fedezze fel. Ha 15-16 évesen, akkor akkor.

Te, állításoddal ellentétben, konzervatív vagy, és ez abszolúte nem zárja ki azt, hogy érdeklődj a fiúk iránt, vagy hogy koncertekre járj. Ellenben a saját értékítéletedet akarod másokra alkalmazni. Próbáld meg elfogadni, hogy másoknak más a jó, és akkor boldogabb leszel. :)

2009. okt. 23. 19:52
 20/45 anonim ***** válasza:

"Inkább legyek elit liba, mint egy olyan primitív ember, mint Te:) Nem alacsonyodom le szintedre, hiszen nem lehetsz több 13-nál. Ha igen, akkor sajnállak:D Biztos megbecsülendő felnőtt tagja vagy a társadalmunknak."

Hát sajnálom, de télleg elit liba vagy és ezzel a válaszoddal el is árultad, hogy k*rvára bebasztad, mert nekünk van igazunk, és úgy akarsz védekezni, hogy támadsz. De figyelj mindket nem érdekel egy 15 éves kis pisis aki már ennyi idősen nem bulizik és k*rva konzervatív. fogdadjunk h a sulian is mindenki utál! megértem őket.

2009. okt. 23. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!