Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ritka fétisem van, hogyan viszonyultok ehhez?
Figyelt kérdés
Az izgat fel szexuálisan hogyha egy lány megöl egy rovart vagy bogarat, főleg hogyha ujjal...2013. júl. 26. 22:00
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: nehogy azt hidd, hogy több vagy mint én, épp ellenkezőleg: tuti kevesebb. Feltűnési viszketegséged van, hogy egy lányokhoz szóló kérdéshez ide írtál egy ilyet fiúként? Ha viszont lány vagy akkor duplán rossz dolog, nem véletlenül fontosabb lányoknál a kedvesség erénye, bár én férfiaktól is elvárom. Tökmindegy hány éves vagy, hol tanulsz/dolgozol, nálad biztos többre viszem, remélem ez marad életed legjobb élménye, hogy egy ilyen hülyét mint én (gondolnád Te) jól "leoltottál". Ugyanakkor sajnállak, te sem tehetsz arról hogy ilyen lettél, ahogyan én sem tehetek erről az egészről, a sors kérjen bocsánatot tőled, a szüleid meg a körülményeid miatt, mert ha ez a két dolog normálisan megadatott volna neked, valószínűleg normális lennél.:(
2013. júl. 27. 16:29
14/16 anonim válasza:
egy ilyen fétis, (ha nem fake) egyáltalán hogy derül ki? ilyen poreszt nem gyártanak...
15/16 anonim válasza:
Lyaly hohy lehec te ekroa kecifei?! :c
16/16 anonim válasza:
Fiú vagyok de engem az ilyen dolgok nem izgatnak pedig vannak nekem is ilyen olyan fétiseim! 😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!