Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ez egy férfit? Hogyan viszonyultok ehhez?
Ha idősebbek vagytok, mondjuk 28-30 évesek és a párotok 22-24 éves. Ti dolgoztok, ő viszont még nem, csak tanul még 2 éven át.
Zavarna ez? Befolyásolna a vele való tervezésben? Addig nem mernéd komolyra fordítani vele a dolgot?
Leírnátok a véleményeteket, tapasztalataitokat!
Tudom, de neked lenne pénzed, mennél ide-oda, neki meg nincs.
Át lehet ezeket a gondokat hídalni?
Erről megint egy vicc jutott az eszembe! :D
- Mit mond az idén diplomázó egyetemista a 2 éve diplomázott ex egyetemistának?
- ???
- Egy Big Mac menüt kérek!
Ha egy érett férfi belekezd egy ilyen kapcsolatba, tudja mivel jár.
Ha a lány sem úgy áll hozzá, hogy elvárja, hogy eltartsák, vagy éppen ellenkezőleg, mindig azon stresszel, hogy a fiú fizet, akkor működhet.
Ameddig nem nekem kell fizetni a tanulmányait és az egyetemet vagy főiskola tökmindegy, addig nem zavar.
Ugyanolyan kapcsolat lehet ez mint bármelyik. ÉS komolyra merném vele fordítani a dolgot ugyanúgy. Ez nem gátolna semmiben.
Jó, de milyen kapcsolat az, ha a lány tanuló, örül, ha azt fizeti, mert szegény.
Te viszont mennél moziba, tudom is én hova..
Voltatok már így? Megsértődik, ha azt mondodom, inkább csináljunk olyasmit, ami nem kerül semmibe. Menjünk sétálni, gyalogtúrára stb.
Ez gáz, ha a nő azt mondja? Nem ciki? :(
Olyan program nincs ami nem kerül semmibe...
A túrahelyre el kell menni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!