Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szerintem undorító a szopás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 13:59
11/28 anonim válasza:
Nincs abban semmi undorító, szerintem idővel te is megszokod.
Az viszont igaz, hogy én nem különösebben rajongok azért ha csinálni kell, de viszonzásként bármikor.
12/28 anonim válasza:
Én például szeretem csinálni.
Volt valami negatív élményed, ami miatt undorítónak találod?
28/N
13/28 anonim válasza:
Nem a szívem csücske, de megcsinálom, ha szerelmes vagyok. Én megalázónak érzem kicsit.
22l
14/28 anonim válasza:
Aki szereti a szexet és érett az szeret szopni is én pl imádok és teljesen benedvesedek tőle nem kényszerből csinálom és ha valaki úgy csinálja az nem is olyan élvezetes Barátom is azt mondta,hogy eddig én szopok a legjobban :D:D
15/28 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam de nagyon undinak találom:-/
2013. júl. 26. 14:23
16/28 anonim válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy még éretlen kis fricska vagy a szexhez.
17/28 anonim válasza:
Szerintem ez picit lélekből jövő érzés nálad, lehet úgy érzed, hogy attól "rossz lány" leszel, ha megcsinálod és te jó akarsz maradni szex közben, piszkosnak éreznéd magad tőle, stb. Érezhetsz így és kényszerből ne is tedd meg senki kedvéért, mert nagyobb károkat csinálsz magadnak. Ha félsz tőle, akkor ezt közöld a másikkal is, hogy ne erőltesse, de ha nagyon szeretné a másik, akkor a kedvéért én apránként megismerkednék vele. Aki csinálja nem muszájból csinálja, hanem mert jólesik adni ezt a másiknak és még élvezni is lehet, azt hogy te teszel jót most a másikkal.
18/28 anonim válasza:
Én 23/N vagyok és én sem találom jó dolognak. Ha szerelmes vagyok,akkor megteszem,de egyáltalán nem élvezem a dolgot így meg inkább kihagyom. Szerintem is megalázó és én sem várom el a páromtól. Megvagyok nélküle. Orál nélkül is lehet élvezetes a szex tapasztalataim szerint. ;)
19/28 A kérdező kommentje:
Nem tudnám rávenni magamat,egyszerűen nem tudnám. De mindenkinek meg van a saját véleménye :-)
2013. júl. 26. 14:28
20/28 anonim válasza:
Hát fiygeljetek. Én szerintem én sem csinálnám, fúj, gusztústalan, bár én férfi vagyok. :) Nekem ha csinálják, akkor okés, de előtte én szoktam kezdeni a nőnek. Imádom mikor megfeszülnek, amikor a csiklójukat izgatom a nyelvem hegyével, és úgy mennek el..... ;) Élejenek a nők, éljen a nyalás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!