Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? 13L van egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 13L van egy 16 éves barátom és ő már szeretné hogy lefeküdjek vele! De én még nem akarok! 1 éve járunk és mondta hogy már nem bir még 1 éves várni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 12:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg fogod bánni, ha lefekszel vele, és nem csak a törvények miatt, hanem azért, mert egyikőtök se érett még annyira lelkileg, hogy felelősségteljesen tudjatok szeretkezni (a leírtak alapján a részéről csak szex lenne, nem szeretkezés, a kettő között óriási különbség van). Az a baj a mai világban, hogy a fiatalok szemében a szex afféle teljesítménykényszerré torzult, minél hamarabb "dugni" akarnak, mert szerintük ciki szűznek lenni, ahhoz szoknak hozzá, hogy teljesíteni kell, jónak kell lenni az ágyban, hogy a partner le legyen nyűgözve, és sosem tudják meg, milyen a szeretkezés, amikor nem az orgazmus meg a szerszám mérete a lényeg, hanem az együttlét, az egyesülés testben és lélekben azzal, akit szeretnek, nem pedig azzal, akivel fel akarnak vágni a haverok előtt. Én már rég ott hagytam volna, miután kijelentette, hogy nem bír várni. Ez kb. olyan, mintha azt mondta volna a szemedbe, hogy "csak meg akarlak dugni, aztán mehetsz a fenébe".
2009. nov. 14. 13:32
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért mondta, hogy nem tud várni még egy évig, mert már annyira kívánja a szexet, hisz egy éve már tuti nem szexelt, sőt lehethogy még sosem. A többi vele egykorú srác már nem szűz, és ha ő még igen, akkor azért is akarja elveszíteni. Szerintem adj neki kimenőt egy hétre. Mondd meg neki, hogy 1 hétig szexelhet mással (persze csak érzelmek nélkül). Jó, tudom ez hülyeségnek hangzik, de szerintem még mindig jobb megoldás minthogy lefeküdj vele 13 évesen. Az amerikai pite egyik részében is ez volt.:D Onnan szültem ezt az ötletet. Ha igazán szeret, akkor valószínűleg fel sem fogja használni azt a kimenőt.:) A másik megoldás pedig az, hogy vártok vele, és ha nem bírja, akkor elhagy, ezvan - lehethogy annyi esze van hogy elhagy téged, keres egy másik csajt, akit le tud fektetni, aztán megpróbál hozzád visszakoldulni pár év múlva, mikor már lefeküdnél vele. A legrosszabb amit tehetsz az az, hogy lefekszel vele.

17/L (és még szűz)

2010. ápr. 18. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!