Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vook de a barétomon...

Szűz vook de a barétomon látszik h szeretné már a szexet lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szűz de úgy érzem h én is szeretném már csak még nem vagyok felkészülve v nem tom lehet hülyén hangzik:S Szóval voltak barátaim 1-2 de nekik nem engedtem még azt se h a melemet megfogják! Vele csak 2 hete vagyok együtt és már azt is megengetem h újazzon, ez baj? Nem fog kurvának gondolni? Szeretem meg úgy érzem h őő is szeret és megbeszéltük h még nem lesz szex! De látom rajta h ő már nagyon akarja! Az miatt h megengettem neki az újazást nem fogja azt hinni h én már akarom? Nem is tom talán lehet attól félek h elhagy!:S De én még nem is láttam ... Nem h még szex. Mit csináljak? Hagyam neki az újazást? Mert azt mondják h ha nincs szex is az felkészít. De akkor nekem is kéne valamit csinálni vele gondolok itt a kiverésre. De még olyat se csináltam és nem is tom h kell. Szóval ez a problémám segítsetek lécci!!!
2008. ápr. 15. 16:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
50%
ha szereted akkor igen !
2008. ápr. 15. 16:40
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
azért a petting mehetne még bőven. :)) pl az orális nagyon nagy élmény nekik. :) de csak akkor tedd meg amikor már nem bírsz magaddal!
2008. ápr. 15. 16:54
 3/11 anonim válasza:
Szerintem ha igazan szaret nem fog lekurvazni!...ha te is nagyon szereted es o is igy erez..es ha ugy gondolod hogy felkeszultel a szexre.persze fekudj le vele!!!!!!!!..szerintem
2008. ápr. 15. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:

azért két hét után le ne feküdj vele. én 15 évesen jöttem össze a barátommal, 4 honap után feküdtünk le. ha ez manapság történne, akkoris várnék 2 honapot ha szüz lennék. ha szeret kivárja ;)

üdv: M (17)

2008. ápr. 15. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2 hét szerint még kevés ehhez, igy elsőre. Várjatok, nem kell sehova sietni. csak fokozatosan engedj meg neki dolgokat.

És te magad is leirtad, hogy még nem vagy felkészülve, addig ne is tedd meg, amig nem érzed igazán.

Biztos türelmes lesz, és várni fog rád.

2008. ápr. 15. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha 2 hete vagytok együtt, és ő már rögtön szexet akar, akkor szerinted mire pályázik? Ha odaadod magad neki rögtön, tuti ott hagy és egy kis ribancank fog tartani! És légyszi: 2 hét ismeretség után ne modd azt, hogy szereted, mert nem lehet! Még nem is ismered, max kedveled, érzel valamit iránta, de ez még nem jelenti azt, hogy szereted!!!

Sajna ez van!

2008. ápr. 16. 09:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz de mi nem 2 hete ismerjük egymást hanem egy fél éve vagy több csak most jöttünk össze két hete!:D De köszi szépen nem is fogok még vele lefeküdni még! Mert télleg úgy érzem h nem vagyok felkészülve! Ráér! De ha őő újaz akkor elvárja h én is csináljak valamit? Mert boxeren kívül mindent csináltam de gondolom ebbbe bele is unhat! Szóval muszály rögtön nekem is .... neki? Vagy ő neki az jó h engem fogdos meg nem tom?
2008. ápr. 16. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért ha te kapsz tőle valami, azt illik visszadni valamilyen formában! :)

Sajnos, ha valamit nem adsz, akkor meg fogja unni, hogy csak ő "dolgozik"! Most már ideje, hogy te is kényeztesd a kezeddel, vagy orálisan! Mondd meg neki, hogy irányítson az elején, hogy jó neki, aztán meg majd belejössz, nem nagy ördöngősség! Pettingeljetek, fedezzétek fel egymás testét, hogy mi jó a másiknak! De még a szex-szel várjatok!

2008. ápr. 17. 09:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy ő mennyi idős és milyen tapasztalt. Még ha régebben is ismered - 2 hét alatt ennyit nem kellett volna engedni. Sok dologból kimaradtatok így, ami mind szép élmény lett volna.

HA valóban komoly a dolog, akkor tud várni. De időnként egy kicsit lépjél előre: pl. biztos, hogy szívesen segít majd megtanulni, hogyan lehet őt kényeztetni (először azt, hogyan simogassad). Magadtól is nyugodtan kísérletezhetsz - csak figyeld őt közben, hogyan reagál. Érzéssel nyúljál hozzá, ne vadulj. Ha még nem láttad, nem kell sietni ezzel sem: kitalálták már a takarót... a lányok egyébként is legtöbbször többre értékelik a kedvességet a látványnál. Neki viszont nyugodtan vegyél fel olyan ruhát, ahol van mit látni: mert ő azt kedveli.

És ne rohanj! Nem csak ezzel kell őt magad mellett tartani! Szervezzél más programot is, és kérd meg őt is, hogy vigyen többfelé. Így sokkal jobban látszik, hogy tényleg összeilletek-e?

2008. ápr. 24. 01:29
 10/11 anonim válasza:
Ne!!! 2 hét után nem fekszünk le senkivel! És főleg nem 16 évesen, amikor még a helyesírás is gondot okoz!
2008. jún. 24. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!