Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 13L van egy 16 éves barátom és ő már szeretné hogy lefeküdjek vele! De én még nem akarok! 1 éve járunk és mondta hogy már nem bir még 1 éves várni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 12:49
11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
én nagyon szeretem álitólag ő is és ezért nem tom hogy mit csináljak ! de azt se akarom hogy börtönbe menjen!
2009. okt. 22. 13:31
12/22 anonim válasza:
Várjatok még! Ez lenne szerintem a legjobb döntés:-)
13/22 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy rossz döntés lenne lefeküdnöd vele. Ha szeret, akkor szex nélkül is szeret, és nem fog siettetni. Az meg a másik, hogy tényleg 13 éves vagy, még a 14-et sem töltötted be, és ráadásul még nem vagy erre elég érett, sem fizikailag, sem lelkileg nem lehetsz még felkészülve. Még 14 évesen is korai lenne. Ha megtennéd, pár év múlva jönnél rá, hogy nem kellett volna. Még várj vele pár évet, még előtted van az egész élet, nem maradsz le semmiről! Remélem okosan döntesz! :)
14/22 anonim válasza:
Miért menne börtönbe te agykársoult sz_ardarab?
13 és 16évesek, 1ik sem felnött, csak a 16 BÜNTETHETÖ, de nem pedofilitással te g_eci.
15/22 anonim válasza:
nem menne börtönbe,csak javitó-nevelőbe.... a zsexuális szabadszág a betöltött 14. év után lép érvénybe
16/22 anonim válasza:
Bassz@meg,ezekből lesznek a pedofilok!!!!!Az nem normális hogy egy 16éves fiú egy 13éves KISLÁNYT meg akar b@szni!!!Undorító tróger,le ne merj vele feküdni!!!Ha igen,vess magadra!!!Te jó ég,hát küldd el a büdös francba,agyon vágnám anyukád helyében az tuti!!!!!Mert tud erről hogy ti együtt vagytok ugye???
17/22 anonim válasza:
Ugyan már. A szomszéd a konyhájában tart inkubátorokat ilyen esetekre.
18/22 A kérdező kommentje:
igen tud róla
2009. okt. 23. 15:00
19/22 anonim válasza:
13évesen még tényleg korai lenne. De ha engem kérdezel meg ,barátnőmmel 1 hónap múlva leszünk 1 éve együtt. Én 16 vagyok, barátnőm meg 14 volt(azóta már 15) amikor először lefeküdtünk, és nem bánta meg egyáltalán, sőt..ő kezdeményezte az elsőt. Majdnem 6 hónapot vártunk, de mondjuk már előtt is volt már bőven petting. De ha tényleg nem akarsz lefeküdni vele még, és nem akarod hogy emiatt bajok legyenek, akkor kezdjetek el pettingelni. És ha engem kérdezel nem az számít hogy hány évesen veszted el hanem, hogy kivel-Barátnőm mondta-
20/22 anonim válasza:
A legjobb csaj barátom 13 évesen vesztette el, és nagyon jó volt neki. nem bánta meg - igaz ott a fiú is tapasztalt volt eléggé, és szerették egymást nagyon. ez nem jelenti azt, hogy neked is ilyen egyszerű lesz, pláne ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!