Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értik félre? : O
Ha valaki nyitottan, kedvesen viszonyul mindenkihez élőben, akkor miért értik ezt egyesek félre? Sokszor olyan jelnek veszik azt, hogy folyton mosolygok, kedvesen reagálok, hogy akkor most bejönnek nekem... pedig nem. Néha zavaró... : S
19/L
Hát nálam egy mosoly nem jelent semmit, csak hogy épp jó a kedvem. Rengeteget mosolygok és ha mással vagyok épp, akkor sincs ez másképp.
De aki nem ismer még vagy csak épp nemrég ismert meg, azon sokszor látom a tekintetében, hogy reménykedik. Elég jó vagyok abban, hogy felismerjem azt a tekintetet.
Ugyanebben a helyzetben vagyok :)
Egy példa:
Volt egy srác, akit diákmunka közben ismertem meg, pár napig beszélgettünk, majd szóbajött egy bolt, ahova el akar menni, de nem tudta hogy hol van, ezért felajánlottam, hogy elkísérem. A bolt után elköszöntünk, majd ő hirtelen megcsókolt, ellöktem magamtól, ő meg azt kérdezte, hogy "túl gyors volt? az első randin nem kellene csók?" mondom milyen első randi, én csak elkísértem egy boltba szimpla jófejségből. Erre ő, hogy nem kellene rib.nckodnom és mindenkivel flörtölnöm! :D Így legyen az ember kedves, meg segítőkész :D
Emiatt ne aggódj, a pasik szeretik az életvidám csajokat, én legalább is igen. :D
Az hogy meg félreértik, a kedvességedből fakad, mert örülnek ha a pasik találnak egy lányt aki nem viselkedik visszautasítóan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!