Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok naiv, vagy mások értik félre?
Nagyon naív vagy. Ez egyértelmű.
A saját hibáióbl tanul az ember és te most vagy azon a tanfolyamon ami megtanítja, hogy férfi és nő között igazi barátság nem létezik. Az egyik úgy is többet akar majd, ha pedig nem akkor annak valamilyen visszatartó oka van.
Többet akar tőled, ez egyértelmű.
21F
Köszönöm a válaszokat!:) Hogy beszélhetném meg vele, hogy ne menjen rá a barátságunk? Hagyjam így, ahogy eddig ment?!
#1 szuper, köszi a tanácsot :D az lesz az első, amint holnap meglátom suliban :D
#2 tapasztalat? hogy léphetnék felé? csak finoman?! ötletek?:)
Csak a határozott fellépés segít, kérdező. Ha látja rajtad a bizonytalanságot, soha nem adja fel.
Határozottan a szemébe mondod, hogy túl messzire ment. Nem akarsz tőle többet, csak barátként kezeled. Ha ez neki nem elég, megkéred, hogy többé ne keressen, vagy hanyagoljátok egy ideig egymást.
21F
"Ismerem a lány és fiú között barátság nem lehet dolgot, de én hiszek abban, hogy van ilyen."
Biztosan van ilyen, de ez a fiú nem a legjobb barátod, hanem a pasid akar lenni.
23F
Na jó. Kérlek olvasd végig.
EZ A FIÚ NEM AKAR A BARÁTOD LENNI. A PASID AKAR LENNI. ÉS MINDEN NAP EGYRE ROSSZABB NEKI.
ÖNZŐSÉG TŐLED, HOGY HAGYOD SZENVEDNI, CSAK MERT JÓL ESIK A TÖRŐDÉSE.
Egy nap összeszedi a bátorságát, és bevall mindent. És akkor te szépen visszautasítod. Ez így megy.
Ha tényleg kicsi barátságot is érzel iránta, akkor szépen holnap odamész hozzá, hogy nem akarsz tőle semmi, és ne is számítson arra, hogy ez változni fog. Lehet, hogy eltávolodik majd tőled. Lehet, hogy megharagszik rád. De legalább nem lesz a rabszolgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!