Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok naiv, vagy mások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok naiv, vagy mások értik félre?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom. Ismerem a lány és fiú között barátság nem lehet dolgot, de én hiszek abban, hogy van ilyen. Szóval van a barátom, és régebben sokat járt ide, valami indoka mindig volt. Pl. filmet hozott, könyvet hozott és ... hát sokat voltam vele, de barátok voltunk csak. Volt egy buli, a párom meg én ott álltunk egymás mellett és odajött ez a bizonyos barát. Nagyon örültem neki, persze , hiszen a legjobb barátom igazából. Szóval odajött hozzám, és míg a párom fogta a kezem és ott állt mellettem, ő elkezdte simogatni az arcom, puszilgatni, sőt majdnem megcsókolt. Erre én megkértem, hogy jöjjön félre, hogy megbeszéljük. (A párom észre sem vette. Ezt is elég érdekesnek találtam ...de ez most nem tartozik ide) Megkérdeztem, hogy mi volt ez, és ő elkezdte mondani nekem, hogy én milyen fontos vagyok neki. Persze nekem is ő. Utána suliban folyamatosan megölelt, megigazította a ruhám, olyan dolgokat észre vett rajtam ,amit a párom sosem. Pl. "Szép a sminked." "Fodrásznál voltál, jó a hajad." Figyelt rám. De nekem ez még mindig baráti. Bár majdnem "kifeküdtem" azért, mikor megigazgatta az ingem. Szóval mostanában folyamatosan ezt csinálja. Meg odadől a vállamra, simogatja az arcom, megfogja a kezem... Mindenki azzal jön, hogy szerelmes belém. De akkor miért nem mondja el? Mit tegyek? Én nem hiszem, hogy az. De általában nem veszem az ilyeneket. Nem szeretem elbízni magam, stb. Én vagyok naiv, vagy ők látnak többet a dologba?
2012. jan. 19. 19:54
1 2
 1/16 anonim válasza:
Teperd le!
2012. jan. 19. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:

Nagyon naív vagy. Ez egyértelmű.

A saját hibáióbl tanul az ember és te most vagy azon a tanfolyamon ami megtanítja, hogy férfi és nő között igazi barátság nem létezik. Az egyik úgy is többet akar majd, ha pedig nem akkor annak valamilyen visszatartó oka van.

Többet akar tőled, ez egyértelmű.

21F

2012. jan. 19. 20:04
 3/16 mus musculus ***** válasza:
100%
Ahogy a második mondja, a srác nem éri be a baráti szinttel, viszont nem akar konkrét lenni (talán a párkapcsolatodra való tekintet miatt), szerintem a pozitív visszajelzésedet várja, de mivel nem nyíltan próbálkozott, gebasz esetén rögvest ki tudja magát magyarázni előtted. Rafinált gyerek.:D
2012. jan. 19. 20:11
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:) Hogy beszélhetném meg vele, hogy ne menjen rá a barátságunk? Hagyjam így, ahogy eddig ment?!

#1 szuper, köszi a tanácsot :D az lesz az első, amint holnap meglátom suliban :D

#2 tapasztalat? hogy léphetnék felé? csak finoman?! ötletek?:)

2012. jan. 19. 20:12
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm! ..És mivel kényszeríthetnék ki egy nagyon egyértelmű "jelzést"?:) Ötlet?:)
2012. jan. 19. 20:13
 6/16 anonim ***** válasza:

Csak a határozott fellépés segít, kérdező. Ha látja rajtad a bizonytalanságot, soha nem adja fel.

Határozottan a szemébe mondod, hogy túl messzire ment. Nem akarsz tőle többet, csak barátként kezeled. Ha ez neki nem elég, megkéred, hogy többé ne keressen, vagy hanyagoljátok egy ideig egymást.

21F

2012. jan. 19. 20:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Azzal még kiegészíteném, hogy kicsit félek attól, hogy megkérdezzem, mi is van, mert ha nem... akkor meglehet, hogy nagyon eltávolodna tőlem...
2012. jan. 19. 20:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szerelmi vallomás, de gyanús.
2012. jan. 19. 20:28
 9/16 anonim ***** válasza:

"Ismerem a lány és fiú között barátság nem lehet dolgot, de én hiszek abban, hogy van ilyen."

Biztosan van ilyen, de ez a fiú nem a legjobb barátod, hanem a pasid akar lenni.

23F

2012. jan. 19. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Na jó. Kérlek olvasd végig.

EZ A FIÚ NEM AKAR A BARÁTOD LENNI. A PASID AKAR LENNI. ÉS MINDEN NAP EGYRE ROSSZABB NEKI.

ÖNZŐSÉG TŐLED, HOGY HAGYOD SZENVEDNI, CSAK MERT JÓL ESIK A TÖRŐDÉSE.

Egy nap összeszedi a bátorságát, és bevall mindent. És akkor te szépen visszautasítod. Ez így megy.

Ha tényleg kicsi barátságot is érzel iránta, akkor szépen holnap odamész hozzá, hogy nem akarsz tőle semmi, és ne is számítson arra, hogy ez változni fog. Lehet, hogy eltávolodik majd tőled. Lehet, hogy megharagszik rád. De legalább nem lesz a rabszolgád.

2012. jan. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!