Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért értik félre a pasik, ha egy nő kedves velük és rájuk mosolyog?
Figyelt kérdés
Én mindenkivel, kedves, mosolygós vagyok, akár nőnemű, akár hímnemű. Még mielőtt valaki félreérten, csak a pasik érdekelnek. Egyszerűen ilyen vagyok. De ezt a pasik félreértik, lehet, hogy flörtnek gondolják? És utána keresik a tekintetem meg stb...Akkor mostantól vágjak fapofát?2012. szept. 3. 16:44
1/10 anonim válasza:
mert barmok és a farkuk irányítja őket. mindenkire ráugranak akiken azt látják hogy csak egy kicsit is kedves...
3/10 anonim válasza:
Mert szeretjük a kedves mosolygós lányokat! Legközelebb legyél ronda, büdös, és ne mosolyogj senkire, akkor majd biztos békén hagynak.
4/10 anonim válasza:
Maradj ilyen-ha kérhetem-. Nagyon sokan valoban lehet, hogy félreértik. Legyen az ö bajuk. A kedvességed, mosolygosságod legyen olyan határozott, hogy azt ne érthessék félre. Ha mégis, ejts egy-két szot a mély és szenvedélyes párkapcsolatodrol, miközben ugyanolyan kedves maradsz.
5/10 anonim válasza:
köszi első. :) Én pl fiú vagyok és nem ugrok rá senkire és tökre nem a farkam irányít. Egy csomó lányt kihagytam, csakhogy jó hírnevem maradjon bizonyos helyeken és hosszútávon bizony megérte, plussz a lányok akiket kihagytam ma olyan barátságosan üdvözölnek (és tisztelnek, mint férfit, ami ma nem valami gyakori), ha összefutunk, hogy nekem megérte.
Kérdező: A fiúk szeretik a kedves lányokat, szerintem ez az oka.
26/f
6/10 anonim válasza:
5-ös! Ekkora marhaságot is rég hallottam már! Soha az életben nem hallottam még olyan nőről aki örült volna ha szexuális közeledését visszautasítják. Még a férfiak sem szeretik hát még a nők. Méghogy tisztelettel.....
7/10 anonim válasza:
Azért mert megtanultuk ha valki mosolyog ránk az szimpatizál velünk és olyan mintha kezdeményezne ! Mert ha valaki azért mosolyog egy fiura mert felszeretnék keleni az érdeklődését iránta és az nem lép egyből jön a válsz , hogy milyen gyökér és fatökü ! :-P
8/10 anonim válasza:
Én nem értem félre, csak a csajok ha visszamosolygok..
9/10 anonim válasza:
és honnan tudod hogy szexszelni akar veled? elhívott valamerre?
10/10 anonim válasza:
6-os, szerintem pedig elég érthetően írtam le. Nyilván nem akkor ott a helyszínen örült neki, hanem később. Én ismerek néhány olyan lányt, aki 20 éves kora körül bármire ráült, ami rúd formájú volt. Ebben volt nekik csalódás is bőven, sőt leginkább az volt. Hogy én nem éltem vissza a helyzettel, ezért felnéznek rám ma és akivel csak összefutok az is emlékszik rám. Szóval, akkor most nyilván én vagyok az amatőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!