Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon kövérnek számít? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon kövérnek számít? A testtömeg index szerint átlagos, normál.

Figyelt kérdés

Magasság:166 cm

Súly:61 kg

Kor:14

Nem:Lány

2013. júl. 23. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Így aránylik egységnyi tömegű izom egységnyi tömegű zsírhoz.

[link]

2013. júl. 25. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha már testtömegindexet nézel akkor ezt nézd:

[link]

Enyhén túlsúlyos vagy.

2013. júl. 25. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
A megadott adatok alapján a normális súlyodnál vagy- ebből nem kell sem fogynod, sem híznod! Csupán arra kell figyelned, hogy ezt a testsúlyt meg is tudd tartani. Mozogj rendszeresen, és próbálj ki minél többféle sportot. Az étkezésed szempontjából sem kell aggódnod, tulajdonképpen azt ehetsz, ami jólesik arra azonban figyelj oda, hogy az ételeid legyenek táplálóak és változatosak. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonafélét, és sovány húsokat, tejterékeket.
2013. júl. 25. 17:14
 14/15 Mango* válasza:
Szerintem nem vagy kover:) En 169 centi es 59 kilo vagyok, ugy, hogy rendszeresen sportolok. Szerintem ez atlagos:)
2014. márc. 2. 21:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Már 56 kiló vagyok :) de sztem még mindig kövér :/
2014. márc. 4. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!