Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon kövérnek számít? A testtömeg index szerint átlagos, normál.
Magasság:166 cm
Súly:61 kg
Kor:14
Nem:Lány
kicsit
de nem a testtömegindex a legfontosabb, hanem hogy hogy nézel ki
lehet hogy neked így arányos
de szerintem 61 kg azért kicsit sok
Én végülis marhára dagadtnak tartom magamat,undorodom magamtól,én tényleg teszek érte hogy fogyjak.
A barátom azt mondta hogy "van rajtam egy pici",és ezt tudom is.Vannak akik azt mondják hogy zsírgombóc vagyok...És vannak olyan ismerőseim is akik kövérebbek nálam (és olyanok is akik nem) és azt mondják hogy teljesen jó alakom van.Én reálisan nézve magamat,úgy látom és tudom hogy van rajtam felesleg (a védőnő is mindig azzal csesztet hogy túlsúlyos állat vagyok).De önbizalomhiányos vagyok eléggé,szóval...Jah de van olyan ismim is aki dagadtabb nálam ezerszer aztán rám mondja hogy kövér vagyok..!!Jó az is vagyok de..áh..jó ezt elég hülyén magyaráztam el xD
én 170 centivel és 54kg-mal nem kövérnek, de nem is vékonynak érzem magam, mert hasban és combban vagyok "erős" :SSS
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!