Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják olyan sokan, hogy a kicsi mell is lehet vonzó?
Nem csak a nagyobb melleket nézem meg, de szerintem az emberek (főleg a férfiak) többsége a nagyobb melleket nézi meg az utcán, strandon és egyéb helyeken. Gondolom ennek evolúciós gyökere van, mert azt tartjuk vonzónak az ellenkező nemen, ami minél jobban eltér a saját testünktől. Azonban egy férfi, akinek a kisebb mellek tetszenek, az nem látens homoszexuális valamennyire? Mert a kisebb mell az férfias.
Olyan válaszoktól kíméljetek, hogy "ízlés kérdése" és társai, köszönöm.
Ja és még valami.
Ha sok, és többféle nővel volt dolgod, akkor tapasztalhattad, hogy a kis mellek általában (bár nem feltétlenül) érzékenyebbek. Valószínűleg azért mert nagyságrendileg ugyan annyi idegvégződés van a kis mellben is mint a nagyban, csak sokkal kisebb területre koncentrálódik, tehát pl. egyetlen simítással, nyalással sokkal többet stimulálsz (nem beszélve a hosszas kényeztetésről). Ez azt eredményezi, hogy az izgatásra intenzívebben reagál, nagyobb fizikai élvezetet él át. Olyannyira, hogy sok kis mellű nőt csupán a melleinek az izgatásával is orgazmusig lehet juttatni ha az ember megfelelően nyúl hozzá. Ez egy jóérzésű, empatikus férfinek is nagy élmény, és valamennyire az egotikusnak is hiszen neki is sikerélményt ad. Emellett az így kényeztetett nő is nagyon hálás tud lenni ami megint mindkettőtöknek jó élményeket jelent. Gátolhatja mindezt azonban ha a nőnek komplexusai vannak a kis mellei miatt, mert akkor hiába mondod neki, hogy megőrülsz a kis melleiért, és hiába kényezteted teljes átéléssel, folyamatosan azon szorong, hogy biztos csak azért mondod, mert jó fej akarsz lenni. Ekkor elsősorban magát, másodsorban téged foszt meg az örömtől. Kitartással feloldható.
Ezzel szemben a nagy mellű nők (elsősorban de nem kizárólag és nem feltétlenül) pont pszichésen élik meg nagy élményként a mellük kényeztetését mert büszkék rá, örömmel tölti el őket, hogy a férfi oda van érte, és csupán azzal, hogy elé tárja és engedi hozzáférni leveheti a férfit a lábáról. Egyes nagy mellű nők úgy adják a mellüket mintha valamiféle kegyet osztogatnának. Ebből kifolyólag és mivel gyakran fizikailag nem érez általa akkora gyönyört a fent említett hálás odaadás esetükben gyakran nem jelenik meg (még egyszer mondom, nem törvényszerűség!).
Emellett pont az érzékenységből adódóan a kis mellekkel többnyire finoman, érzéssel kell bánni, tehát bugris, durva, ecceri' embereknek megint csak nem való. És akkor itt megint visszakanyarodhatnánk a fent taglalt veleszületett habitushoz.
Ezért sok tapasztalt férfi van akik bár vizuálisan nem annyira preferálják, az életben mégis szeretik kis melleket. Arról nem is beszélve akik számára már a látványa is elragadó...
Később még talán reagálok hosszasabban (ha nem megy ki a fejemből :D), de most eszembe jutott még egy dolog.
A kis mell gyakorlatilag nem mell. Persze erre lehet reagálni, hogy akkor a kis f**z sem f**z, de szerintem nem ugyanaz. Nem tejcsárdákra gondolok, hanem ami mondjuk nem 75A alatti (csak mondtam egy méretet). Ezzel nem ítélem el a kisebb mellel rendelkező hölgyeket, én nem állítom azt, hogy az ízlés fölösleges vagy hülyeség. Pontosan azért írtam ki ilyen provokatív módon a kérdésemet, hogy nyomatékosítsam az ízlés mellőzését a témával kapcsolatban (na meg azért is, mert így nagyobb az esély a válaszokra).
Én magam sem értem, hogy miért a (volt) barátnőm testrészei a legszebbek számomra, de ez nem jelenti azt, hogy el is fogadom az ízlést, mint indokot.
Én úgy vagyok vele, hogy csakis a nagy, természetes mellekkel megáldott lányok tetszenek (legalább C kosár). Melltartó nélkül is, mert azért az, hogy "lóg" közel sem olyan mindennapos, de persze egy természetes mell nem labda formájú (hála az égnek, és nem is olyan kemény, mert akkor a focilabdákat taperolnám:D). Én se értettem sose azokat, akiknek a kis mellek jobban tetszenek, de szerintem a nagy többség nagy cickó párti:)
23/f
ha már evolúció:
ha csak a nagy mellű nők tetszenének minden férfinak az nem biztos hogy jót tenne az ember fejlődésében ;)
*igen tudom 4 évvel később válaszolok*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!