Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért utáljátok ennyire, ha egy nő cigizik?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 23:21
11/34 anonim válasza:
Nekem tökmind1, de a közelemben ne csinálja senki, mert a füst zavar.
12/34 anonim válasza:
mert nem csókolom meg úgy a nőt ha füstöl büdös undorító
13/34 anonim válasza:
a nőket miért taszítja annyira, ha egy srác rengeteget iszik?
14/34 anonim válasza:
Én alapból nem szeretem aki cigizik.
15/34 anonim válasza:
Megkaptad a legalapvetőbb okokat. MILYEN okokat vársz még? Szerinted vonzó, ha egy nő cigizik? Elárulom, kvára nem az!
16/34 A kérdező kommentje:
13: az azért más...
2013. júl. 22. 23:24
17/34 anonim válasza:
De ez még elmegy, viszon nincs kiábrándítobb dolog, mint egy csaj egy fél literes sörrel a kezében a diszkóban.
Na az rohadt szexi tud lenni :D
18/34 anonim válasza:
Büdös, keserű, az egész kultúrkör taszít. A fiatalok többsége szívja mert menő. Látványosan füstölnek, köpködnek hozzá. De ha egy Marlboro light-ból egy slukkot is le kellene tüdőzni ott pusztulnának el.
19/34 anonim válasza:
Engem nem zavar, én is dohányzom. Egy nem dohányost viszont alap, hogy nem csábít.
20/34 anonim válasza:
Büdös. A cigi pedig drog. A drog pedig a drogosnak mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!