Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy csajozóművészek közül mennyi cigizik?
Figyelt kérdés
Nem lehet általánosítani, de nagyjából azt tapasztalom, hogy az összes általam ismert alfa, csajozógép cigizik is néhanapján. Mekkora lehet az arány?
Nem dohányzok, de lassan már követelmény az "alfa vizsgán"- ami persze tudat alatt dől el. Valaki meg azt állítja, hogy bejön a nőknek, ha nem dohányzik a pasi, igen de a dohányos csajokkal mi a helyzet? őket csak egy dohányos hódíthatja meg
20f
2013. jún. 15. 15:34
1/8 anonim válasza:
Dohányos nő kell a francnak, lehet akármennyire 10/10-es.
4/8 anonim válasza:
Nálam sajna kizáró ok, ha valaki cigizik.. Tudom, hogy nem ezen kéne, hogy múljon a dolog, de nem tudom akkor sem elviselni, taszit... Meg büdös is.
19L
5/8 A kérdező kommentje:
1.-nek: igen ám, de a legtöbb szép csaj dohányzik is, mivel társasági életet, éjszakai életet élnek, szeretnek bulizni, amihez ez is hozzátartozik
2013. jún. 15. 15:39
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg büdös, én se lennék egy függő csajjal, aki a közelemben nem bírja ki, hogy ne gyújtson rá, nem is kell.
2013. jún. 15. 15:39
7/8 anonim válasza:
én is szeretek bulizni, de nem cigizek.. na erre varrjal gombot:D mellesleg meg akkor milyen általánositás már az, h csak a szép csajok szeretnek bulizni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!