Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki nem cigizik/iszik/drogozik. Stb?
Figyelt kérdés
Léteznek a mai világban még ilyen fiúk..?? olyanok akik az igaz szerelmet keresik nem az egy éjszakás kalandokat..?
17/L..
2013. márc. 9. 17:18
1/41 anonim válasza:
Létezek, de neked túl perverz vagyok.
20f
2/41 anonim válasza:
én nem cigizek, nem iszom, nem drogozom, stb. meg semmi kicsapongás vagy ilyesmi, persze szolidabb hülyülés oké. csak kár, h kb. 2x annyi idős vagyok, mint te :) :D
3/41 anonim válasza:
aki ennek az ellentétjét keresi annak ittvagyok;D
4/41 anonim válasza:
Nem cigizek és nem drogozok.Inni csakis házibulik alkalmával szoktam,de akkor is mértékkel.
Az igaz szerelemben mondjuk nem hiszek,úgyis csak szívás a vége.
17/F
6/41 anonim válasza:
Még léteznek, én is olyan vagyok. 20/F
7/41 anonim válasza:
Persze, jómagam is ilyen vagyok. Bár attól, hogy valaki mondjuk dohányzik, még keresheti az igaz szerelmet ;)
22/f
8/41 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,de szerintem vannak még ilyenek.
9/41 anonim válasza:
attól hogy valaki ezeket csinálja már nem lehet szerelmes? :DDD a kettő nem zárja ki egymást.. abban igazat adok hogy azok a kalandozósabbak akik élnek ezekkel, de a kettő nem kötődik egymáshoz olyan szorosan :)
10/41 anonim válasza:
Ja, léteznek. Otthon ülnek és gépeznek, vagy motoroznak, esetleg Straight Edge-esek. Én mindhármat csinálom alkalomadtán (mármint a cigi, pia, drog), szóval nem magamról beszélek, de igen, vannak ilyenek. Ha körül nézel magad körül, biztosan Te is találsz, csak nem veszed észre őket. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!