Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taborba megengedik, hogy lanyok es fiuk egy szobaban aludjanak? 14/L
#21: You're the best. :D Koszi! Jofej vagy. :)
#22: Mar forr a viz. Koszi. :D
#23: en a fiukhoz akarok menni. :D
#24: jol van mar :D
Ezen a lovas gyereken mennyit rohogtem :)
Am en 1 hete jottem haza taborbol egyik szobatarsam atszokott lanyokhoz. Mikor jott a tanar azt mondruk h wcnvan.. De jott a bokkeni bezart minket a szobaba mert elozo nap lementunk az erdobe aztan szegeny csajt ugy megijesztettuk hogy elkapta a sirogorvs.. Reggel uti az ajton mondtuk h nincs kulcs.. Bemaszott az ablakon es happy end :)
Mikor mi táboroztunk, volt 2 faházsor, az egyik soron fiúk, másik soron lányok aludtak. Nem, hogy a másik faházsorba, de még a szomszéd faházba se szabadott átmenni. Aki cseles volt, megoldhatta, hogy "kimegy wc"-re, és utána másik faházba megy be esetleg, de elég necces volt a dolog, mert 2 járkáló biztonsági őr volt a táborban, ráadásul néha felnéztek az ifik is.
Ha valamelyik faház gyanús volt, egyből bementek, ha pedig hiányzott valaki/eggyel többen voltak, hát szívás volt, hacsak nem tudták ügyesen leplezni :D
Ennek ellenére nem telt el anélkül éjszaka, hogy valakik ne szöktek volna át valakikhez, néha még a másik faházsorba is sikerült lekerülni, de 10-ből 1 esett nem bukott le csak. Én is szöktem sokat, és akkor dumáltunk meg nevettünk... de valszeg csak a tudatért csináltuk, hogy de izgi és de rosszak vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!