Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taborba megengedik, hogy lanyok es fiuk egy szobaban aludjanak? 14/L
Figyelt kérdés
Meg mielott azt hinnetek, hogy szexelni akarok, szolok, hogy tevedtek. Mindig is jobban elvoltam fiukkal es nem szeretnek olyanokkal egy szobaban lenni, akik nem kedvelnek.2013. júl. 22. 00:16
1/41 anonim válasza:
csináljál már nekem légyszi kaját megéheztem
2/41 anonim válasza:
Táborban? "Legálisan" a tanár/felügyelő nem engedi, de sík részeg lesz, a fele tábor köztük a felnőttek is, úgyhogy azt teszel amit akarsz.
3/41 anonim válasza:
Gyerekeknek pont szexorgiákat szerveznek táborban.
4/41 anonim válasza:
Persze hogy megengedik, szerintem azt is hogy közösüljetek
egy lóval
5/41 A kérdező kommentje:
#1: imadok fozni es sutni. :D
#3: leirtam, hogy nem akarok szexelni. Meg vagy 17 eves koromig szuz leszek. Aztan is csak azzal fekszem le, akit igazan szeretek.
2013. júl. 22. 00:21
6/41 A kérdező kommentje:
#4: ugyanaz a valaszom mint a #3-asnak.
2013. júl. 22. 00:22
7/41 anonim válasza:
Szegény 2. válaszolóval mi lesz? :O :'(
8/41 anonim válasza:
Szimpi csajnak tűnsz, én szívesen aludnék veled, ha a táborban nem hagyják, hozzám átjöhetsz. ;)
9/41 A kérdező kommentje:
#7: Tessek! #2: Ketlem, mivel a kiserotanarral joban vagyok es nem pias.. :D
2013. júl. 22. 00:26
10/41 anonim válasza:
Mért szerinted egy lóval ugyanolyan mint egy emberrel.Uramég hová kerültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!