Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taborba megengedik, hogy lanyok es fiuk egy szobaban aludjanak? 14/L
Figyelt kérdés
Meg mielott azt hinnetek, hogy szexelni akarok, szolok, hogy tevedtek. Mindig is jobban elvoltam fiukkal es nem szeretnek olyanokkal egy szobaban lenni, akik nem kedvelnek.2013. júl. 22. 00:16
11/41 A kérdező kommentje:
#8: koszi a bokot, de sajnos a felkeresre nem mondok igent. :D
A 7es valaszolo kedveert mindenkinek valaszolok. :D
2013. júl. 22. 00:27
13/41 A kérdező kommentje:
#10: -.-"
#12: Koszi.
2013. júl. 22. 00:28
14/41 anonim válasza:
Ez diszkrimináció, szegény állat nem tehet róla hogy alulmaradt az evolúcióban. Szégyeld magad kislány.
15/41 anonim válasza:
Nem engedik meg.
Jajj ez a nagy elhatározás, hogy 17 éves korodig szűz maradsz.. Tök nagy hülyeség. Tegyük fel, hogy összejössz valakivel a táborban, és még egy év után is vele vagy akkor nem bírjátok tovább és csinálni fogjátok, ami teljesen rendben van ilyen esetben. :)
Vagy nem ismerkedsz meg senkivel sem a jövőben és akkor könnyű dolgod van betartani.
16/41 anonim válasza:
14#méretet tekitve nem maradt alul a ló ;)
17/41 anonim válasza:
Az én kísérő tanáraim se voltak piásak sose, de mivel ott többen voltak, mindig le-le gurítottak egy-egy sört és így tovább :)De, ha nagyon akarod meg tudod oldani este az ott alvást :) Táborban, jó dolog ez (nem szex miatt értem, csak simán jó buli kiszökni esténként :))
18/41 A kérdező kommentje:
#14: :DD
#15: Nem pont akkorra tervezem, de ha tenyleg szerelmes leszek, csak akkor megyek bele.
2013. júl. 22. 00:34
19/41 anonim válasza:
Jóvan inkább csináldd szegény lóval, de ne nekem gyere sirdogálni ha a ló megrug (vagy megdug)
20/41 A kérdező kommentje:
#16; #19: :D
#17: Persze, meg lehet oldani egyszer, de ha mar egyszer lebukok, akkor szigorubban fognak figyelni.
2013. júl. 22. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!