Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik párnát du*tok, azt mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Részletesen meséljétek el! Milyen hamar mentek el?
Ilyen videót nem tud valaki mutatni?
2013. júl. 21. 17:49
2/8 anonim válasza:
Hát én még olyan 13-14 éves koromban ezt úgy csináltam, hogy meztelenül ráültem lovagló pózban egy párnára és mozogtam rajta, így dörzsölte a csiklómat, ami akkor pont elég volt, hogy kielégüljek. Mostanra már persze leszoktam erről.:D Nem tudom, hogy más csajoknál ez hogy volt.
3/8 anonim válasza:
Istenem, nem is tudtam h ilyen divat is van. Már megérte fölkelni. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm! :D
2013. júl. 21. 18:05
5/8 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam, de nem tudtam elmenni, nekem nem jött be.
7/8 anonim válasza:
Fantázia hiányzik mi, kérdező? :D
Am.egész hamar elélvezek, regényt meg nem írok róla.
8/8 anonim válasza:
Régen úgy csináltam hogy Ráültem egy hosszukás párnára és addig dörzsöltem hozzá a puncimat amég el nem mentem.Mostmár nem elégülök ki a hosszúkástól úgyhogy általában befeszek a lábam közé egy egész nagyot és azt dörzsölöm (ez már jól kielégítt). Fantasztikus érzés és hatalmas orgazmusokat lehet vele elérni. De ha nem mész el tőle próbáld ki előtte simagatni magad,csavargatni a mellnimbódat,felizgatni magad előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!