Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mégis milyen lányok jönnek be? Képpel ha lehet!
Ha tényleg vizuálisak vagytok, és csak a külső számít, akkor hogy lehet, hogy az alacsony, kövér, pattanásos lányoknak is többéves párkapcsolata van, és remekül megvannak?
Úgy vettem észre, hogy itt linkelgetnek gyönyörű lányokról képeket, elég nagy a mellük, lapos a hasuk, vékonyak a lábaik, formás a fenekük, és még derekuk is van! Az arcuk, hajuk is szép. Itt akár szépségkirálynőkre is kell gondolni. :)
Erre a hozzászólások:
"fúúj de ló feje van, nekem biztos nem kéne"
"csak akkor kéne, ha nagyon muszáj, undorító csontkollekció"
Ez annyira elszomorít. Nekem ronda testem van, és undorító kerek fejem, tehát szeretnék én olyan "lófejet", mint ami nekik van! :) Megértem, ha engem rondának tartanak, na de ha őket...mikor annyira gyönyörűek...
Erről gondolhatná az ember, hogy az olyan disznók kellenek nektek, mint pl. én, de ha egy ducibb lány, akin max. 5 kg fölösleg van megkérdi, hogy lehet-e vonzó, máris jön a válasz, hogy "nem, mert túl kövér", "nem, mert bálna"
Illetve a fiúk, akiknek csúnya és/vagy kövér a barátnőjük, minden esetben álmodoznak címlaplányokról?
Persze, van az a híres szerelem, de nem hiszem, hogy nem kéne egy szép, formás lány a ronda helyett.
Akkor talál az ember párt, ha a saját szintjén keres.
Nekem milyen jön be: kicsi törékeny alkat, vékony derékkal, kerek fenékkel. Arca nem baj ha nem nagyon szép.
Miért? Elég egyszerű: vállas vagyok és kocka hasam van sport nélkül is. Nekem fontos, hogy a páromnak is egészséges, szép, kívánatos teste legyen. Ellenben nem vagyok túl jóképű, ezért ezt a lányoknál is elnézem. Sőt, nem is baj az ha nem akarja mindenki levarrni az én nőmet.
Nekem az ilyen lányok jönnek be (természetesen csak külsőre), mivel elég szolgalelkű a kisasszony :).
Kérdező:
Szerintem megérdemlek egy "tökéletes testű nőt" mert én is vagyok azon a szinten. Álmodozom-e tökéletes arcú nőkről? Nem, engem inkább frutsztrálnak, mert tudom h egy ilyennek sosem jönnék be igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!