Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mégis milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mégis milyen lányok jönnek be? Képpel ha lehet!

Figyelt kérdés

Ha tényleg vizuálisak vagytok, és csak a külső számít, akkor hogy lehet, hogy az alacsony, kövér, pattanásos lányoknak is többéves párkapcsolata van, és remekül megvannak?

Úgy vettem észre, hogy itt linkelgetnek gyönyörű lányokról képeket, elég nagy a mellük, lapos a hasuk, vékonyak a lábaik, formás a fenekük, és még derekuk is van! Az arcuk, hajuk is szép. Itt akár szépségkirálynőkre is kell gondolni. :)

Erre a hozzászólások:

"fúúj de ló feje van, nekem biztos nem kéne"

"csak akkor kéne, ha nagyon muszáj, undorító csontkollekció"

Ez annyira elszomorít. Nekem ronda testem van, és undorító kerek fejem, tehát szeretnék én olyan "lófejet", mint ami nekik van! :) Megértem, ha engem rondának tartanak, na de ha őket...mikor annyira gyönyörűek...

Erről gondolhatná az ember, hogy az olyan disznók kellenek nektek, mint pl. én, de ha egy ducibb lány, akin max. 5 kg fölösleg van megkérdi, hogy lehet-e vonzó, máris jön a válasz, hogy "nem, mert túl kövér", "nem, mert bálna"

Illetve a fiúk, akiknek csúnya és/vagy kövér a barátnőjük, minden esetben álmodoznak címlaplányokról?

Persze, van az a híres szerelem, de nem hiszem, hogy nem kéne egy szép, formás lány a ronda helyett.

2013. jún. 7. 20:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
2013. jún. 7. 20:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Valakik leadták az igényeket, mert nem találtak szép barátnőt, igen van ilyen.

Lányok közt is előfordul hogy összejönnek egy kevésbé tökössel, max lecserélik ha lesz jobb

2013. jún. 7. 21:17
 13/30 anonim ***** válasza:
67%
A szépség relatív. Ezt komolyan nem érti itt egy lélek sem?!
2013. jún. 7. 21:26
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Ahwww.. Kennedy, majd ha első blikkre látom bárki lelkét, akkor rohadtul érdekelni fog, de így csupán külsőre tudunk ítélni, óó gyarló emberek. Mellesleg alapvetően külsőről volt szó (ami képen látszik). Inkább fogd karon a hitgyülis csajt és neki oszd az ilyen baromságokat, ő vevő rá...
2013. jún. 7. 21:31
 15/30 A kérdező kommentje:

14. Bár igaz, amit mondasz, az is undorító, hogy így nekitámadsz...

Istenem, attól mert másképp gondolkozik, mint a többi 99,9% attól már rögtön hitgyülis?

Ő valószínűleg KIVÉTEL. Ami ritka, de ettől nem lesz hülye!

2013. jún. 7. 21:38
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem ez a gond, aláírom, hogy minden háttérinformáció nélkül kicsit durvának tűnik, de...

Majd, ha annyi kommentet olvasol tőle, amennyit nekem volt (bal)szerencsém, te is fentartással kezelnéd minden szavát. Nem mondtam, hogy nem fontos a belső, de akkor is azt vallom, hogy a külső megfog a belső megtart. A belsőt pedig kívülről nem látod, hacsak nem vagy Hasfelmetsző.

De ezennel megragadom az alkalmat és töredelmesen elnézést kérek Tőled kedves kérdező, hogy pont nálad szaladt túl a bili. Mea culpa ...

2013. jún. 7. 21:41
 17/30 A kérdező kommentje:
16. Ebből az utóbbi válaszodból látszik, hogy értelmes vagy, ezért nem baj. :D
2013. jún. 7. 21:52
 18/30 anonim ***** válasza:

Igen, valóban a külsőről volt szó. Én azt mondtam, hogy a szépség relatív, szerinted ez hol nem egyeztethető össze a külsővel?

Tanulj meg szöveget értelmezni. Semmilyen léleklátásról nem beszéltem.

A másik kérdést pedig nem itt fogom kitárgyalni.

Gerinctelen dolognak tartom, hogy itt becsméreled a másik kérdezőt.

2013. jún. 7. 22:04
 19/30 anonim ***** válasza:
Látod azt mondod gerinctelen vagyok, és én becsmérlem a másikat:) Most nem állok le veled polemizálni, méltatlan lenne hozzám, és fáradt is vagyok. Majd, ha nem takonnyal eszed a zsíros kenyeret újratárgyalhatjuk a témát. Azt azonban, bár fájó önmagamnak is bevallani, hogy tényleg félreolvastam a kommented és ezáltal kényelmetlen helyzetbe hoztalak (nem mintha magad nem tudnád egyébként is remekül). Tehát ezt vedd bocsánatkérésnek. Ettől függetlenül ennyi erővel azt is írhattad volna mondjuk, hogy: "a nap keleten kel fel" , vagy "éjjel sötét van" csak azért felesleges írnod, hogyaszongya a "szépség relatív" You dont say?! ( [link] ) hogy a klaviatúrát koptasd:) Jó éjt és béke!
2013. jún. 7. 22:14
 20/30 anonim ***** válasza:

Megbocsátok.

És az, hogy a szépség relatív egyáltalán nem olyan alapigazság, mint ahogy gondolod, hiszen itt a korábbi megnyilvánulók érthetetlen módon a szépséget szintekbe sorolják és mindenki maradjon a sajátján elven képzelik el. Teljesen világos (számodra ahogy látom nem), hogy ők abszolútumként kezelik a kérdést.

Ezzel még tartoztam :)

2013. jún. 7. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!