Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartom magam rondának, mégis néha úgy érzem, hogy így tekintenek rám a lányok, ez mennyire normális?
Belenézek a tükörbe és tök korrekt arc néz vissza rám. Kapok néha jó visszajelzéseket, néha meg totál az ellenkezőjét.
Ez mitől van? Mert úgy kell érteni, hogy pl. 1 hétig pozitív, 1 hétig negatív a feedback.
Képet kapunk privátban? Én megmondom ronda vagy-e, vagy nem. :)
19/L
Osztom az első véleményét. Ami nekem egy Isten arra a barátnőm csak legyint egyet. Akiért meg a barátnőm csorgatja a nyálát arra meg én legyintek.
Nem tetszhetsz a világnak. Ez van. Lesz akinek te leszel a befutó és lesz akinek meg nem. De ha te nem a mai trendeket követed, hogy a világ minden lánya utánad nyáladzon, akkor szerintem bőven elég az a lány is aki őszintén érted epekedik.
8-as: Mert egy síró p*cs vagy, aki itt panaszkodik egész nap. Ha ki sem lépsz a házból, persze, hogy nem vesznek észre.
Illetve ki mondta, hogy a vékony lányoknak fogsz bejönni pont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!