Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a nagy mellű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nagy mellű lányokat veszik észre és nézik meg az utcán?

Figyelt kérdés

A kis mellű lányok,mintha ott sem lennének.

De mikor valaki megkérdezi itt,hogy melyik a jobb,szinte majdnem mindenki azt írja,hogy a kis cici.

2013. júl. 19. 15:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Hülye példákat hoztok.

Az ember nem azért néz meg két szép, nagy, kerek mellett, bla bla bla, hanem, mert vonzó, esztétikus.

A kocsis, kék hajas példa egyaránt marhaság.

Egyébként kérdező itt így megy, álszenteskedés ezerrel.

Ha kisfarkú pasi kérdez akkor is állítja minden nő, h a kis faroknál nincs is jobb, sőt a legjobb, ha nincs is farka a férfinek.

2013. júl. 19. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
mert nagy a mellük
2013. júl. 19. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
11-es: a szívemből szóltál:D Magam sem fogalmazhattam meg volna szebben.
2013. júl. 19. 16:00
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem számít a mellméret... Egy lányt nem a melle miatt fogom szeretni.. :). -Egy fiú.
2013. júl. 19. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem úgy gondoltam, hogy csak fura dolgokat nézünk meg... Inkább úgy, hogy észrevétel és észrevétel között is különbség van. Az, hogy megnézek valamit, még nem azt jelenti, hogy tetszik is.

Ettől még persze egy nagy, formás, feszes kebel szép látvány. Nagy mell = szépség, termékenység, mióta világ a világ. Az ember már csak ilyen.

# 6/13

2013. júl. 19. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
ezt csak te látod így..
2013. júl. 19. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Alapvetően egy nagy mell vonzó, de egy igazán szép lányt nagy mellek nélkül is megnéznek, de hiába a nagy mell, ha azon kívül meg arcra elég gáz. Magyarán inkább legyél bájos arcú, kis mellű, remélem érted a lényeget :))
2013. júl. 19. 16:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. júl. 19. 16:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
nekem a kis mellűek tetszenek...
2013. júl. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!