Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a nagy mellű lányokat veszik észre és nézik meg az utcán?
Figyelt kérdés
A kis mellű lányok,mintha ott sem lennének.
De mikor valaki megkérdezi itt,hogy melyik a jobb,szinte majdnem mindenki azt írja,hogy a kis cici.
2013. júl. 19. 15:36
1/19 ASOT válasza:
Neked melyik autó tűnik fel jobban az utcán egy piros Ferrari vagy egy 4-es szürke golf?
Valószínűleg beleülnél a Ferrariba, megnéznéd vezetnéd de hosszú távra ilyen körülmények között a 4-es golfot választanád.
3/19 anonim válasza:
Miért mindig a jóképű,magas,izmos férfiakat nézik meg az utcán?
5/19 anonim válasza:
Nem minden arany, ami fénylik....
6/19 anonim válasza:
Az ember mindent megbámul, ami eltér az átlagostól. A kék hajat többen megnézik, mint a barnát, de ettől még nem a kék a jó. Ha szembe jön velem egy idtatlan nacs csöcs az utcán, én is megnézem, pedig nő vagyok, méghozzá 100% hetero.
7/19 anonim válasza:
idtatlan nacs ... na még egyszer: irdatlan nagy. Bocs.
8/19 anonim válasza:
Nekem kis mellem van, mégis sűrűn megnéznek az utcán.
9/19 anonim válasza:
Nem is igaz! A szép lányokat nézzük meg :D Fujj de gonosz volt
10/19 anonim válasza:
Nem tudom ezt honnan veszed. Nekem nincs nagy mellem mégis rendszeresen észrevesznek és megnéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!