Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves csaj egy 21 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves csaj egy 21 éves pasival?! :O

Figyelt kérdés

Régebben jártam a pasival..nagyon szerettem..de azóta már rájöttem hogy egy pancser f@sz. Most van neki egy 14 éves csaja..Nemrég voltam azon a helyen ahol ő is lakik..és a haverjai is mondták..h milyen hülye szegény. Én 15 vagyok (koromhoz képest elég érett) és akkor ő 20 volt. Egyszerűen sajnálom is a csajt..hogy lehet egy 21 éves pasi egy 14 éves csajjal?!

Nem szólok bele, csak felháborít h hogy lehet vki ennyire szégyentelen. Az apja is mondta neki h milyen csaj kell neki..(meg rám értette h a szép csaj meg nem kell neki.)

Már az apja is tiszta bolondnak nézi. Ő dolga ő tudja mit csinál..de h nem komplett az biztos..

2009. okt. 20. 17:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Pedofil állat. Egyébként az se normális, hogy 20 évesen egy 15 évessel járt, de ez a mostani már beteges.
2009. okt. 20. 17:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csak smárolnak, hanem mondjuk "azt" is csinálják, akkor a srác simán büntethető...

Mert 14 évesen még kiskorúnak számít a lány.

Ha mondjuk 16 lenne a csaj, akkor azt mondom, hogy oké, mert akkor már csal fiatalkorú és talán jobban felfogja a szitukat.

De ez így naggyon cikkii!!!:D:S

2009. okt. 20. 17:09
 3/16 anonim válasza:
0%
Nem nagy dolog, anyám és apám 18 és 24 voltak amikor megismerkedtek! 16 éve együtt vannak!
 4/16 anonim ***** válasza:
elírtam: nem csal, hanem csak! :)
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak hogy itt az a lényeg, hogy a lány csak 14!!! A 18-as és a 24-es korkategória más!
2009. okt. 20. 17:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
en 18 vagyok a 21 eves pasim egy 14 evesert hagyott ott, igen egy pedofil allat
2009. okt. 20. 17:25
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen a 18 és 24 kor felállásban más.

Múltkor már az a hír is járta h a csaj terhes tőle, de kiderült h nem az.

Huhh utolsó..:S Az nem semmi.

Haverjai is mondják h tiszta hülye..egy az írtó csúnya a csaj..és mondják is h milyen hülye h engem ott hagyott.

Az anyját is "agasztja" kicsit de azt mondja h ő nem szólhat bele a "szerelmi" életébe.

2009. okt. 20. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:

én 15 voltam ő 21 miért baj ennek már 12 éve van két funk egy 4 éves meg egy 7 hónapos..., ez neket pedpofilizmus?

hát akkor gratulálok, azért a kivéteekről sem feledkezzünk meg... amúgymeg attól függ, mondjuk mi nem feküdtünk le egymással csak mikor én már 17 voltam mert még nem éreztem maga, érettnek...ennyi, nevelés és még attól függ, h. tényleg szeretik e egymást, mi szerettük egymást kitartott mellettem minemellett

most már úgy nézki h. életünk végéig...

boldog anyuka...:d

2009. okt. 20. 17:43
 9/16 A kérdező kommentje:

Jujj ez nagyon édi, hogy megvárt 17 éves korodig.:)

Biztos nagyon szeretitek egymást.

De ez a pasi más..nekem mikor szakítottunk például azt mondta h nem akar komoly kapcsolatot.XD

Nem hiszem h ezzel a csajjal komolyan gondolná. Bár ki tudja..

2009. okt. 20. 17:47
 10/16 anonim válasza:
Hát ha nem sexelnek ak nem gáz annyira föleg ha szeretik egymást. Ha a csaj érett ak simán lehet egy 6 év korkülönbséges kapcsolat. Ha a srác rendes és tud várni és a csaj se egy kis pi**a ak belefér. Na szal ha komolyan gondolják ak oké.enyi.
2009. okt. 20. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!