Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csaj turne el azt, hogy a volegenye egy masik pasival smarol? Csak azert hogy legyen penzuk
Figyelt kérdés
van egy pasi aki egy masik pasival smarol mert kisegiti ot penzbelileg. csajok ti ezt elturnetek hogy a pasitok egy masik pasival smarol penzert?2011. júl. 14. 12:06
2/14 anonim válasza:
Minden csaj, ha pénzről van szó
3/14 anonim válasza:
Ha már egy másik fiúval... ott szűnne meg a szemembe férfi lenni.
Én nem tudnám többé csókolni, ölelni.
5/14 anonim válasza:
nem kéne az összes nőt pénzéhes ri*ancnak titulálni. én ezt nem tűrném el, pedig tényleg sok mindenre nyitott vagyok, és nem vagyok konzervatív sem.
keressen rendes melót, vagy mit tudom én, de pénzért ne smároljon senkivel, főleg ne egy másik férfival!
6/14 anonim válasza:
nem az összes... csak kb a fele...
8/14 anonim válasza:
Pénzért sok mindent elviselnék de ez azért sok lenne!
9/14 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:08
Nem ez volt a kérdés.Am meg ne általánosíts. ha ez a véleményed a nőkről akkor keress egy pasit és dugasd magad seggbe ;)
10/14 anonim válasza:
nem türném el.De barátom ilyet nem csinálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!