Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki látta vagy olvasta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki látta vagy olvasta a Lolitát, a csaj miért szexelt mindig a pasival?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés, én most néztem meg, és nem értem, hiszen a pasi nem volt vele erőszakos, nem kényszerítette szexre, a csaj mégis mindig belement vagy rámászott, pedig nekem úgy tűnt, hogy nem szereti a fickót..

??

2010. aug. 17. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ámde a szexet szereti.
2010. aug. 17. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Off: Ez mi?:D Film?:D
2010. aug. 17. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználta, hogy a pasit teljesen rabul ejtette, és mindent megadott neki a szexért.
2010. aug. 17. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy a szex az jó...
2010. aug. 17. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy későn válaszolok, de az összes válasz rossz.

Most olvastam a könyvet, a lány minden este álomba sírja magát, soha nem élvezte a szexet.

Az ok:gyakorlatilag két évig fogoly volt, csak akkor kapott engedélyt szabadidős tevékenységekre, színjátszó kör, ha kiszolgálta őt szexuálisan, na és persze pénzért.

A pasas leírja, hogy szex után visszavonta az ígéreteket, és kifeszítette a markát, elvette a pénzt, amit közben folyamatosan adagolni kellett neki. Ha nem sikerült elvennie, később átkutatta a cuccait, és visszavette, mert attól félt, ha elegendő vagyonra tesz szert, elmegy tőle.

2012. máj. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!