Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne, ha megtépném a lányt?
És ennek mi köze a lánynak?
Az exed egy rohadt görény, őt tépd meg, vagy verd szarrá, vagy mittudomén...
Tanuld meg egyszer és mindenkorra! Ha egy ember 1X megcsalt akkor máskor is meg fog. Aztán Aki szeret valaki az nem fogja megcsalni. HA valaki pl piára fogja a megcsalást az csak hárítani akar, hátha akkor megbocsájtasz neki de józanul is úgyanugy megcsalt volna. Pia hatására az ember még tud józanul gondolkodni. Utoljára meg hagyd a csajt, inkább magadnak adj legalább 10 pofont hogy iylen hülye voltál és elsőre nem tanultál a hibáidból. Legközelebb meg 1000X gondolt át hogy kivel jössz össze, és sose bocsájts meg egy iylen r*hadéknak.
22/F
Hehh! Nem csak a pasi hibája, két ember kell hozzá. Nem lehet, hogy azzal a csajjal csalt meg? Én nem gondolkoztam volna, megrugdostam volna mind a kettőt. :D
Gyanús amúgy, hogy nem a hibáid miatt, hanem a csaj miatt szakított veled.
a csaj nem érdemli a megtépést.
a pasi a pofont ellenben... miért a lányt akarod megtépni? nagy valószínűséggel ő azt se tudja, hogy te a világon vagy. a pasit kéne, ő csalt meg, és ő vett semmibe téged. ő meg is érdemelné. de a csaj...? nem ő tehet róla, hogy kö.csög pasid volt, és hogy összejöttél ezzel az alakkal...
13-as vagyok.
Aki lepontozott valszeg magára ismerhetett, üzenem neki hogy akassza fel magát. További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!