Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos?
Figyelt kérdés
Nem állunk jó anyagi helyzetben , ezért mikor a páromtól kaptam egy mobiltelefont azt mondta nekem hogy ő majd fel fogja tölteni ha nem lesz rajza pénz. 1500 forintról van szó. Amikor feltöltötte akkor ő mondta nekem mindig hogy hívjam fel, és ne érdekeljen ha le fogy róla a pénz ő feltölti. Ez így is ment pedig én mondtam hogy nem szeretném felhívni hogy sokáig meglegyen a pénz a telefonon,mert rajta kívül senkit se hívok. És kb több mint egy hónapja lement a telefonomról a pénz. Kérdeztem tőle hogy mikor töltöd fel? Mindig mondta hogy holnap. Ezentúl csak ígérgetett. Ma meg megkérdeztem tőle és olyan bunkó paraszt volt velem hogy az valami hihetetlen. Azt mondta nekem hogy nem az ő dolga feltölteni... de kérdezem én.. akkor minek töltötte fel eddig??? ? Minek ígérgette???? És még mondta h töltse fel az anyám. Megsértődtem rá... Nem azzal van gond hogy nem tölti fel hanem a stílusával. Ha sajnálja tőlem (pedig tele van pénzzel) akkor mondja meg, ne pedig ilyen stílussal bunkóskodjon . Szeretem az egyenes beszédet de ő arra nem képes. Szerintetek jogos hogy így viselkedett velem?2013. jún. 29. 14:04
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki azt mondta, neki, hogy te csak kihasználod... :/
2/6 anonim válasza:
Szerintem intézzétek el magatok közt, szaros 1500 Ft miatt fog majd véget érni a kapcsolatotok? Vagy Te nem tudod feltölteni?
3/6 anonim válasza:
Hát, egyik kutya, másik eb. Ő vett neked egy telefont, néha feltöltötte, hogy legyen kit kefélgetni pénzért. Erre, mikor már megunt és többet nem akar fizetni neked, te kiakadsz. Keress másik pénzes pasit magadnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen látom van pár aki félre érte a helyzetet. Ha nem olvastátok volna el le írtam hogy volt olyan mondtam neki hogy ne kérje hogy hívjam fel mert nem szeretném a pénzt lebeszélni mert akkor sokáig elég lett volna! Itt a stílusával van a baj. És képzeld el kedves válaszoló fel tudnám tölteni de ő ragaszkodott hozzá hogy ő majd tölti. Nekem szimplán a stílusával van gondom semmi mással...
2013. jún. 29. 14:11
5/6 anonim válasza:
Talán valaki telebeszélte a fejét,hogy kihasználod,vagy azt gondolta,hogy követelőzni akarsz,esetleg más gondjai is vannak,és rajtad vezette le a feszültséget.Szerintem töltsd fel te,ha tudod,és beszéljétek meg,nem éri meg ilyesmi miatt haragban lenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Felfogom tölteni, de gyűlölöm ha valaki csak ígérgetni tud. És lekezelően viselkedni, ilyen stílussal kombinálva.
2013. jún. 29. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!